'Sefer bizden zafer Allah'tan'

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları seçim çalışmalarını sürdürüyor.

'Sefer bizden zafer Allah'tan'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart seçimlerinde AK Parti’nin Elazığ’da en yüksek oyu alarak, seçimden zaferle çıkacağına inandıklarını belirterek, “Bizim sevdamız millet, bizim sevdamız memleket. Elazığ’a en güzel hizmeti getirebilme adına, bu aşkımızı büyütebilme adına bu yolda gece gündüz demeden çalışacağız. Seçimden zaferle çıktıktan sonra ilimizi hayal ettiği noktaya getirebilme adına gayretlerimizi sarf edeceğiz.” dedi.

ŞERİFOĞULLARI: “SEFER BİZDEN, ZAFER ALLAH’TAN”

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi.

Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda AK Parti Elazığ il yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Şerifoğulları, toplantıda yaptığı konuşmada, 2001 yılında kurulan ve 2002 yılında iktidara gelen AK Parti’nin Türkiye’ye ve Elazığ’a önemli hizmetler gerçekleştirdiğini vurguladı.

AK Parti’nin başarısındaki en büyük kahramanların teşkilatlar olduğunu belirten Şerifoğulları, “2001 yılından itibaren parti kademelerinde görev yapmış bütün ağabeylerime, kardeşlerime, hanımefendilere canıgönülden teşekkür ediyorum. Partinin her kademesinde göre alan bir ailenin ferdi olarak teşkilatçılığın ne kadar özveri istediğini, ne kadar fedakarlık istediğini gayet iyi biliyorum.

Bizim partimiz kardeşlik, fedakarlık ve özveri üzerine kurulmuş bir parti.  2001 yılında kurulan, 2002 yılında iktidara gelen ve bugüne kadar yapılan bütün seçimlerde başarıyla çıkmış bir parti. Bu partinin başarısındaki en büyük kahramanlar teşkilatlarımızdır. Allah’ın izni ile 31 Mart seçimlerinde 14. Seçimimizi yapacağız. Bizler 24 Kasım’da adaylığımız açıklandıktan sonra 25 Kasım’da ilimize gelerek çalışmalarımıza başladık. İl Başkanlığımızın öncülüğünde teşkilatlarımızla ve milletvekillerimizle gece gündüz demeden çalışıyoruz. Sıkılmadık el bırakmıyoruz. 31 Mart’a kadar da Allah’ın izni ile sizlerle birlikte çalışacağız.” diye konuştu.

“TEŞKİLATLARIMIZLA UYUMLU VE İSTİŞARELİ BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜYORUZ”

AK Parti teşkilatlarının özverili destekleri ile seçim kampanyasını yürüttüklerini ifade eden Şerifoğulları, “Bu şehrin sorunlarını çözebilme adına, bu şehri daha mutlu daha huzurlu, daha müreffeh bir kent yapabilme adına bu göreve talip olduk. Sorumluluğumuzu biliyoruz. Yükümüzün ağır olduğunu biliyoruz. Ama sizlerle birlikte yol yürüyebileceğimizi, sorunları da sizlerle birlikte çözebileceğimizi biliyoruz. Sizlerle birlikte yol yürümek bize güç verecek. Sizlerle birlikte sürekli istişare etmek, uyumlu bir şekilde çalışmak bizlerin işini kolaylaştıracak. Allah’ın izni ile 31 Mart seçimlerinde zaferle çıktıktan sonra sizlerle birlikte uyumlu bir şekilde, istişareli bir şekilde çalışmalarımızı yaparak ilimizi hayal ettiği noktaya getirebilme adına gayretlerimizi sarf edeceğiz.” dedi.

“ÇALIŞACAĞIZ, MÜCADELE EDECEĞİZ; TAKDİRİ ALLAH’A BIRAKACAĞIZ”

31 Mart seçimlerinde AK Parti’nin Elazığ’da en yüksek oyu alarak seçimden zaferle çıkacağına inandıklarını belirten Şerifoğulları, Belediye Başkanı seçilmesi takdirde Elazığ’a en güzel hizmetleri getirebilme adına gece gündüz çalışacaklarını vurguladı.

En büyük sevdasının millet ve memleket olduğunu vurgulayan Şerifoğulları, şöyle konuştu: “Elimizde çok önemli doneler var. Partimizin 2002 yılından bugüne kadar hem ilimize hem ülkemize yapmış olduğu çok büyük yatırımlar, çok büyük çalışmalar var. Bizler partimizin yapmış olduğu çalışmaları anlatıyoruz hem de 1 Nisan 2019 tarihinden itibaren 5 yıl boyunca ilimize yapacağımız hizmetleri anlatıp seçimden en yüksek oyla çıkabilme adına ve bu noktada meclis üyelikleri noktasında en yüksek sayı ile seçilebilme adına sizlerle birlikte çalışmalarımızı yapacağız.  Sefer bizden, zafer Allah’tan. Bizler çalışacağız, mücadele edeceğiz, gayret edeceğiz. Takdiri Allah’a bırakacağız. İnanıyoruz ki bu seçimden zaferle ayrılacağız. Sizlerle birlikte uyumlu ve istişareli bir şekilde çalışmalarımızı gayretli bir şekilde yapacağız. Bu yolda yılmayacağız, yorulmayacağız. Bizim sevdamız millet, bizim sevdamız memleket. Elazığ’a en güzel hizmeti getirebilme adına, bu aşkımızı büyütebilme adına bu yolda gece gündüz demeden çalışacağız.”