'Teknik birikimimizi Elazığ için uygulayacağız'

Seçim çalışmalarına devam eden Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Yüksek Harita Mühendisi Haluk Arslan, yaptığı açıklamada 'Şehirleşmenin çarpık olması emlak piyasasını da etkiliyor. Teknik birikimimizi Elazığ için uygulayacağız.' dedi.

'Teknik birikimimizi Elazığ için uygulayacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan, seçim çalışmalarına devam ediyor. Arslan bu kapsamda Elazığ Lalezar Anaokulunu ziyaret etti. Elazığ Lalezar Anaokulu Kurucusu ve Elazığ Camii ve Kur'an Kursu Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Şimşek ile bir araya gelen Arslan, Anaokulu öğrencileriyle sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Buradaki ziyaretinin ardından Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan ve beraberindeki heyet, Elazığ Emlakçılar Derneği’ne geçti. Elazığ Emlakçılar Derneği Başkanı Hakan Albayrak ile Elazığ sorunları üzerine sohbet gerçekleştiren Arslan, çözüm önerileri hakkında da bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Elazığ Emlakçılar Derneği Başkanı Hakan Albayrak açıklamasında “Öncelikle Haluk Arslan Bey'e derneğimizi ziyarete geldikleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kendileriyle uzun bir sohbetimiz oldu. Allah kendisinden razı olsun.” ifadelerini kullandı.

“ŞEHİRLEŞMEDEKİ ÇARPIKLIK EMLAK PİYASASINI DA ETKİLİYOR”

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan ise yaptığı açıklamada Elazığ’daki yapılaşma sorununa değindi. Arslan, “Elazığ’ın en önemli sorunlarından biri olan yapılaşma, şehirleşme ve bunun çarpık olması emlak piyasasını da etkiliyor. Emlak değerleri, şehrin gelişimi elbette ki şehirde yaşayan herkes kadar bu sektörde çaba sarf eden, sermaye harcayan üretim yapan tüm paydaşları da etkileyen bir husus. Haksız ve adaletsiz yönetim anlayışını, özellikle imardaki yanlış uygulamaları sohbet ederek değerlendirme fırsatı bulduk.” dedi.

“TEKNİK BİRİKİMİMİZİ ELAZIĞ İÇİN UYGULAYACAĞIZ”

Teknik ve doğru işler yapan bir anlayışa sahip olduklarını belirten Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan bilgi birikimlerini Elazığ için harcayacaklarını kaydetti. Arslan konuşmasına şöyle devam etti:

“Alt yapısıyla, yayılmasıyla, yapılaşmasıyla, özellikle engellilerine, yaşlılarına saygı duyan, otoparkla ilgili ve ulaşımla ilgili problemler için çözüm olan kaldırımlarla ilgili teknik ve doğru işler yapan bir anlayışa imza var. Teknik yönüyle de olaya hakim olduğumuz için seçimden sonra da yine aynı paydaşlarla beraber şehrin sorunlarını birlikte çözeceğiz. Üzerinde kafa yoracağız. Teknik birikimimizi, deneyimimizi Elazığ için uygulayacağız. Her şey çözüm noktasında gayret gösterecek uzman bir anlayışla çözülebilir.”