Yeni nesil lokma Elazığ'da 'Lokma Villa'da

Osmanlı'dan günümüze gelen saray lokması şimdiki adı ile yeni nesil 'çikolatalı lokma' Elazığ'da Lokma Villa farkı ile vatandaşlara hizmet veriyor.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Yeni nesil lokma Elazığ'da 'Lokma Villa'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Lokma Villa işletme sahibi Yavuz Pala yaptığı açıklamada, Elazığ'da olmayan bir tadı getirerek vatandaşların hizmetine sunmanın mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi.

İşletme olarak müşteriye daha kaliteli hizmet sunabilmek için yeni nesil lokma üzerinde uzun süre çalıştıklarını ifade eden Pala, son dönemlerde batıda çok trend olan yeni nesil lokma üzerine iş yeri açmaları dolayısı ile vatandaşlardan büyük beğeni aldıklarını belirtti.

Eskiden şerbet ile yapılan lokmanın şimdi çikolata ile yapıldığını kaydeden Pala,  "Çikolatalı soslar ve üzerini fıstık gibi çerezler ile süslediğimiz bu lezzeti Elazığ'a getirmek istedik. Şehrimizde yoktu. Biz de bu konuda karar verdik ve yaklaşık 2 aylık bir çalışma sonucunda Lokma Villa'yı şehrimize kazandırdık. Çok şükür memnunuz, insanlar tarafından talep oldukça fazla oluyor. Çok beğenildi." dedi.

Lokmayı dört farklı sos ile yaptıklarını ifade eden Pala,"  Bunlar; frambuaz, bitter, vanilya ve normal çikolatalar ile yapılıyor. Mutfağımızdaki pompalar ile de içine dolgular yapılıp ekstra bir tat kazandırılıyor." diye konuştu.

İnsanların artık bu tür hafif ve lezzetli tatlara yöneldiğini vurgulayan Pala, şunları da söyledi:

" Doğu kültüründe, özellikle ağır tatlılar hepimizin kültüründe olan baklava, künefe gibi tatlıların yerine artık vatandaşlarımız özellikle gençler daha yeni ve trend tatlılar istiyor. Burada da lokma ön plana çıkıyor. Çünkü hafif olup çikolatalar ile süslenmesi herhangi bir şerbet ile değil de direk çikolata ile tatlandırılıp sunulması insanları daha çok cezbedip ilgisini çekiyor."

"Tüm Elazığlıları Lokma Villa'da lokma yemeye bekliyoruz" diyen Pala, " Lokma Villa farkı çikolatamızın farkı ve hamurumuz kesinlikle ağır bir yağda yapılmıyor. Oldukça hafif ve çikolatalarımızda donma olayı yok. Evlere paket konusunda kolaylıkla bu tadı donmadan sunabiliyoruz." ifadelerini kullandı.