15 Temmuz Gazileri Vali Kalkancı'ya ziyaret

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasının (FETÖ/PDY) 15 Temmuz'daki hain darbe girişimine karşı İstanbul'da sokağa çıkarak canları pahasına kahramanca direnerek gazi olan 15 Temmuz Gazileri Vali Nurullah Naci Kalkancı'yı makamında ziyaret etti.

15 Temmuz Gazileri Vali Kalkancı'ya ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasının (FETÖ/PDY) 15 Temmuz’daki hain darbe girişimine karşı İstanbul’da sokağa çıkarak canları pahasına kahramanca direnerek gazi olan 15 Temmuz Gazileri Vali Nurullah Naci Kalkancı’yı makamında ziyaret etti.

TÜGVA İl Temsilciliğinin davetlisi olarak Adıyaman’a gelerek kendisini ziyaret eden 15 Temmuz Gazilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Nurullah Naci Kalkancı, “15 Temmuz Gazileri ile sohbet ederek, 15 Temmuz ihanet girişimini asla unutmadık, unutmayacağız. O gece Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla sokaklara çıkarak şanlı bir direniş gösteren sizler ve aziz milletimiz bir destan yazdı. Sizler vatan, bayrak, mukaddesat ve milli birlik ve beraberliğimiz için canınızı ortaya koydunuz. 15 Temmuz milletimizin birlik ve beraberliğinin ne kadar sağlam olduğunu bir kez daha dosta düşmana göstermiştir. Sizlere minnettarız. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, siz değerli gazilerimize de sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum” dedi.