400 bin çiçek toprakla buluştu

Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir genelinde yapılan çalışmalar kapsamında yaklaşık 400 bin bitki, gül ve çiçek toprakla buluştu.

400 bin çiçek toprakla buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından başlatılan mevsimlik çiçek ekimi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Ekipler, şehir merkezinde başlattıkları ağaçlandırma, bitkilendirme, çiçeklendirme ve bakım onarım çalışmalarını şehrin geneline yayarak sürdürüyor. 

Şehir giriş ve çıkışları başta olmak üzere önemli kavşaklarda da yapılan çalışmalar neticesinde bu alanlara farklı bir görünüm kazandırıldı.  

Konuyla ilgili Elazığ Belediyesinden yapılan açıklamada; "Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, şehir geneli ana arterlerdeki bulvar, orta refüj ve park alanlarında çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Mayıs, Haziran ve Temmuz ayları itibariyle bitki, çiçek ve güllerden oluşan yaklaşık 400 bin dikim gerçekleştirildi. Yine bu kapsamda ekiplerimiz tarafından şehrimizin ulaşımında önemli yeri olan güzergahlarda çalışma yapılarak bu alanlar renklendirildi ve şehrimiz çok daha güzel bir görünüme kavuştu. Özellikle vatandaşlarımızın ortak kullanım alanları olan parklarımızda çeşitli bitki ve çiçekleri toprakla buluşturan ekiplerimiz, parklarımızda da sürekli çalışma yapıyor. Gerek temizliği, gerek yenilenmesi, gerekse yeni oyun gruplarıyla vatandaşlarımızın daha ferah ortamlarda vakit geçirebilmeleri için çalışmalarımıza devam edileceğini belirtiyor, başlattığımız çalışmaların hemşerilerimizin yüreklerine sevgi, yüzlerine tebessüm getirmesini diliyoruz" ifadelerine yer verildi.