450 Evler'de 23 Nisan kutlandı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin 450 Evler Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nde eğitim gören minik öğrenciler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

450 Evler'de 23 Nisan kutlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin 450 Evler Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde eğitim gören minik öğrenciler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde okul öncesi eğitimlerin verildiği Oyun Odaları ile Kreş ve Gündüz Bakım Evleri’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları devam ediyor. Yenişehir ilçesi 450 Evler’de 3-6 arası yaş çocukların eğitim gördüğü Kreş ve Gündüz Bakım Evi’ndeki kutlamalara ailelerde büyük ilgi gösterdi. Minik çocuklar eğitim dönemi boyunca derslerde öğrendiklerini sahneleme şansı yakaladı.

23 Nisan kutlamasında 6 gruba ayrılan çocuklar sahne alarak gösterilerini izleyicinin beğenisine sundu. Gösterilerde çocuklar giydikleri kostümlerle 23 Nisan şarkısı, dans gösterisi, “hop hop uzun kulaklı tavşan”, “farecik rondu” “ elma kurdu”, “şemsiye rondu” ve “heykel” drama oyunlarını sahneledi. Çocukların sahnedeki heyecanlarına aileler, alkışlarla eşlik etti. 23 Nisan etkinliği çocukların, dile getirdikleri ilahilerle sona erdi.

80 çocuğa ayakkabı dağıtıldı

450 Evler Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde gerçekleşen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğinde Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı,80 çocuğa ayakkabı hediye etti. Dağıtılan ayakkabılardan dolayı minik kreş öğrencileri ve aileler Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.