Adıyaman Belediyesi 1. Ulusal Satranç Turnuvası sona erdi

Adıyaman Belediyesi ile Türkiye Satranç Federasyonu Adıyaman İl Temsilciliği tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen Adıyaman Belediyesi 1. Ulusal Satranç Turnuvası düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

Adıyaman Belediyesi 1. Ulusal Satranç Turnuvası sona erdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adıyaman Belediyesi ile Türkiye Satranç Federasyonu Adıyaman İl Temsilciliği tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen Adıyaman Belediyesi 1. Ulusal Satranç Turnuvası düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

Türkiye Petrolleri Kültür Merkezinde gerçekleşen ödül törenine Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ve eşi Fulya Kutlu, Alay Komutanı Albay Ercan Atasoy, AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdoğan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, Sağlık İl Müdürü Erdoğan Öz, Türkiye Satranç Federasyonu Adıyaman İl Temsilcisi Naile Öz, Adıyaman Belediyesi birim müdürleri, satranç sporcuları ve çok sayıda kişi katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Türkiye Satranç Federasyonu Adıyaman İl Temsilcisi Naile Öz, Türkiye’nin huzur başkenti Adıyaman’da böyle önemli ve anlamlı bir turnuvanın düzenlenmesinde emeği olan Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’ya ve ekibine teşekkür etti. İl Temsilcisi Öz, “Bu turnuvayı düzenleme fikrini önce Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İskender Korkut, daha sonra da Belediye Başkan Yardımcısı Said Kutlu beyefendi ile paylaşmıştık. Teklifimize çok sıcak yaklaştılar ve konuyu Belediye Başkanımız Fehmi Hüsrev Kutlu’yla paylaştıktan sonra bizim isteğimizden daha çoğu olan, 50 sporcumuzun konaklaması, sporcularımıza ve ailelerine çiğ köfte ikramı ile sporcularımıza çeşitli hediyelerin takdimine kadar birçok şeyi üstlendiklerini açıkladılar. Verdikleri desteklerden dolayı belediyemize çok teşekkür ediyoruz” dedi. Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ise yaptığı konuşmada turnuvada mücadele eden tüm sporcuları kutlayıp, turnuvanın düzenlemesinde emek gösteren Türkiye Satranç Federasyonu Adıyaman İl Temsilcisi Naile Öz’e teşekkür ederek, “Gerçekten güzel bir program olduğuna inanıyorum. İnşallah il dışından gelen sporcularımız ve aileleri de ilimizden ve düzenlediğimiz turnuvadan memnun kalmışlardır. İnşallah bu turnuvayı her sene düzenlemeye devam edeceğiz. Bizi bu programın yapılmasına teşvik eden ve büyük gayret ortaya koyan İl Temsilcimiz Naile Öz’e bizi burada ağırlayan Türkiye Petrollerine, yine turnuvayı en güzel şekilde yöneten Baş Hakemimize ve hakemlerimize, her şeyden önemlisi bizim davetimizi kırmayarak Adıyaman’dan ve 32 şehirden turnuvamıza katılan tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Türkiye Satranç Federasyonu Adıyaman İl Temsilcisi Naile Öz, katkılarından dolayı Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’ya plaket takdim etti.

Daha sonra turnuvada derece alan kişilere ödülleri protokol üyeleri tarafından tek tek teslim edildi