Adıyaman Üniversitesi turuncu bayrak ve mavi bayrak ödüllerine aday

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının Engelsiz Erişim ve Engelsiz Eğitim temalarıyla gerçekleştireceği Engelsiz Üniversite ödüllerinde Adıyaman Üniversitesi Merkez Külliyesi ile fakülte, yüksekokul ve enstitü binaları ayrı ayrı Engelsiz Üniversite Bayrakları kategorisindeki ödüllere aday olacak.

Adıyaman Üniversitesi turuncu bayrak ve mavi bayrak ödüllerine aday
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının “Engelsiz Erişim” ve “Engelsiz Eğitim” temalarıyla gerçekleştireceği “Engelsiz Üniversite” ödüllerinde Adıyaman Üniversitesi Merkez Külliyesi ile fakülte, yüksekokul ve enstitü binaları ayrı ayrı “Engelsiz Üniversite Bayrakları” kategorisindeki ödüllere aday olacak.

Engelsiz üniversite bayrakları kapsamında turuncu bayrak (Mekanda erişilebilirlik) ve mavi bayrak (Sosyo-kültürel faaliyetlerde erişilebilirlik) kategorilerinde ödüllere aday olacak olan Adıyaman Üniversitesi, engelli öğrenci ve çalışanları için erişilebilirlik konusunda tüm imkanlarını seferber ediyor. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı engelli öğrenci birimi koordinatörlüğünün öncülüğünde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili olarak başvuru yapılması planlanan kategoriler için ilgili fakülte, yüksekokul ve enstitülerce komisyonlar oluşturuldu. Başvurular için oluşturulan komisyonlarca yoksis.yok.gov.tr adresinde bulunan formlardaki sorulara dayanarak yürütülen çalışmalar, engelli bireylerin erişilebilirlik noktasında eksikliklerinin tam anlamıyla giderilmesi için yoğun bir biçimde devam ediyor.

2 Ocak - 1 Mart 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek başvuruların ardından ödüller sahiplerini bulacak.