Adıyaman'da silahlı saldırı: 1 yaralı

Adıyaman'da, ikametinin önünde silahlı saldırıya uğrayan şahıs yaralanarak hastaneye kaldırılırken, olay yerine çok sayıda özel harekat polis ekipleri sevk edildi.

Adıyaman'da silahlı saldırı: 1 yaralı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adıyaman’da, ikametinin önünde silahlı saldırıya uğrayan şahıs yaralanarak hastaneye kaldırılırken, olay yerine çok sayıda özel harekat polis ekipleri sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Barbaros Hayrettin Mahallesi 1612 Sokak içerisinde bulunan ikametinin önünde duran Abuzer U., kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından pompalı av tüfeğiyle açılan mermilerin hedefi oldu. Pompalı av tüfeğinden çıkan saçmalar vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden Abuzer U., olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi olay yeri ve çevresinde incelemelerde bulunurken olay yerine sevk edilen çok sayıda özel harekat polis ekipleri ise çevrede yoğun güvenlik önlemi aldı. Polis ekipleri olayı gerçekleştiren şahıs ya da şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.