Ağar, Başkan Arslan'ı ziyaret etti

Elazığ Stratejik Araştırmalar Derneği (ELSAD) tarafından yayınlanan derginin Elazığ TSO Konferans Salonunda düzenlenen lansman toplantısına katılan Demokrat Parti (DP) eski Genel Başkanı, eski İçişleri ve Adalet Bakanı Mehmet Ağar, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan'ı ziyaret etti.

Ağar, Başkan Arslan'ı ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AĞAR ELAZIĞ’IN ÇOK ÖNEMLİ BİR DEĞERİDİR

Elazığ TSO Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de katılımı ile Elazığ TSO Başkanlık Makamında Ağar’la, bir araya gelen Başkan Arslan Elazığ ekonomi ve sanayisi ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, Oda olarak yaptıkları çalışmalar ve hedefleri hakkında bilgiler verdi.

Ağar isminin Elazığ için çok önemli bir değer ifade ettiğini belirten Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, “Sayın Ağar, gerek bürokrasi döneminde gerekse bakanlık ve siyasetçi kimliği ile her zaman Elazığ’a önemli katkıları olmuş çok değerli bir büyüğümüz ve ilimizin kanaat önderidir. Kendisine sağlıklı uzun ömürler diliyor, Elazığ’a bundan sonraki süreç içerisinde de büyük katkıları olacağına yürekten inanıyorum” ifadelerinde bulundu.

ELAZIĞ’IN VE İŞ DÜNYASININ HER ZAMAN YANINDAYIM

Ak Parti Elazığ Milletvekili adayı Zülfü Tolga Ağar’ın organizasyonu ile ramazan ayı içerisinde Hong Konglu işadamlarıyla Elazığ TSO’da düzenlenen programa katıldığını belirten Ağar, kısa süre içerisinde Elazığ TSO’ya ikinci ziyaretini yaptığını belirterek, kendisine gösterilen yakın ilgi için teşekkür etti. Ağar değerlendirmesinde, Elazığ TSO Başkanı Arslan ve yönetim kuruluna başarılar dileyerek, Elazığ’ın ve iş dünyasının her zaman yanında yer alacağını belirterek, “Elazığ’ın kalkınma ve gelişmesi, işsizliğin azalması ve şehrin marka değerinin  yükselmesi noktasında göstermiş olduğunuz hassasiyet ve projeleriniz için sizleri kutluyorum. Bu süreçte her zaman yanınızda yer alacağımı bilmenizi istiyor, başarılar temenni ediyorum” dedi.