AK Parti Bağlar teşkilatı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yolda bayraklarla karşıladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer ve beraberindeki yaklaşık bin 500 kişi Diyarbakır'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Türk bayrakları ile yolda karşıladı.

AK Parti Bağlar teşkilatı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yolda bayraklarla karşıladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer ve beraberindeki yaklaşık bin 500 kişi Diyarbakır’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Türk bayrakları ile yolda karşıladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Diyarbakır ziyaretinde ilçe başkanlığında bir araya gelen yaklaşık bin 500 kişi AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer nezaretinde parti binası önündeki yol güzergahına indi. Ellerinde Türk bayrakları ile tek sıraya geçen partililer güzergahtan geçen otobüsü durdurarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sevgi gösterisinde bulundu. Ellerinde Türk bayrakları ile bekleyen kalabalığı fark eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, otobüsü durdurup AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer ve beraberindeki kalabalığı selamladı. Kısa selamlamanın ardından Erdoğan otobüsle yoluna devam etti.

Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı Türk bayrakları ile karşıladıklarını belirten AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer, durarak kendilerini selamlayan Erdoğan’a teşekkür etti.