Güleç'ten ilginç iddialar...

İl, Gençlik ve Kadın Kolları başkanlığı kongrelerini tamamlayan AK Parti'de sular durulmuyor.

Güleç'ten ilginç iddialar...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Parti’nin yeni kadroları, yeni bir heyecanla çalışmalara odaklanmışken eski kadroların kavgaları gündeme bomba gibi düştü.

Pazartesi günü yapılan Gençlik Kolları Kongresinde görevi Emre Burak Kürüm’e devreden AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Uğurcan Güleç, sosyal medya hesabındaki paylaşımla bir anda gündeme oturdu.

Hedefine Heberkent Gazetesi ile birlikte isim vermeden AK Parti eski il başkanını koyan Güleç, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Birazdan Haberkent Gazetesi FETÖ'cü yöneticisi ve PKK'lı olduğu iddia edilen ortağı ve bunların siyasi tetikçisi olan Eski İl Başkanı ile ilgili önemli bir açıklama yapacam.

Bende ne fake hesap var ne de tetikçilik için kullandığım gazete... kendi şahsi hesabımdan yazıyorum hepinize. Hodri Meydan!”

Güleç’in bu paylaşımının yapmasının asıl amacının ise Haberkent Gazetesi’nde bugün yayınlanan “Değişim Coşkuyu Getirdi” manşet haberi olduğu öğrenildi.

Haberkent Gazetesi bugün yaptığı haberde; “AK Parti’de başlatılan yenileme çalışmaları kapsamında yapılan ilk çalışma görev değişimi olmuştu. Partiye katkısı olmayan, parti tabanından uzak hareket ederek partiye zarar veren, üstten bakan eski İl Gençlik Kolları Başkanı Ugurcan Güleç’in  görevden alınması ile birlikte küstürülen gençliğin yeniden partiye kazandırılmaya çalışmaları başlatılmıştı” ifadelerine yer verilmişti.

ESKİ İL BAŞKANI KİM?

Ugurcan Güleç’in gazete ile ilgili isim yazarken eski il başkanı olarak kimi kastettiği merak konusu oldu.

Bu iddia karşısında akıllara ilk gelen Haberkent Gazetesi gibi tüm gazetelere eşit mesafede olan ve iyi ilişkiler içinde olduğu bilinen eski il başkanı Ramazan Gürgöze oldu.

Sosyal medya hesabında yaptığı bu ön açıklamadan sonra Ugurcan Güleç’in hangi iddialarda bulunacağı ya da böyle yazmasına rağmen herhangi bir ikinci paylaşımda bulunup bulunmayacağı merak ediliyor.

Haber merkezimize gelen haberlere göre, bazı siyasilerin devreye girerek Ugurcan Güleç’in AK Parti eski il başkanını hedef alan bir paylaşımına izin vermeyecekleri, bunu yaptığı takdirde ise parti içi disiplin kurallarının işletilerek geçmişte Karahan Çelik ile Sedat Karataş örneklerinde olduğu gibi AK Parti meclis üyeliğinden ihraç edilebileceği ifade ediliyor.