AK Parti'den il ve merkez ilçe kurucularına vefa

AK Parti'nin Elazığ'daki il ve merkez ilçe teşkilatlarının kurucuları, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çelik tarafından düzenlenen programda bir araya geldi.

AK Parti'den il ve merkez ilçe kurucularına vefa
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Merkez İlçe Başkanı  Av.Ömer Faruk Çelik, il ve merkez ilçe teşkilat kurucularıyla biraya geldi.

Toplantıda konuşan AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, ”Partimizin kuruluşunda sahada ön saflarda yer alan kıymetli kurucularımızın, büyüklerimizin görüşlerine, tespitlerine, tavsiyelerine büyük önem veriyoruz. Bu vesileyle AK kadroların şehrimizde sahaya çıkışına vesile olan İl ve Merkez İlçe Teşkilatımızın değerli kurucuları ile bir araya geldik. Görevimiz, unvanımız farklı olsa da hepimiz aynı davanın mensupları, aynı gönül hareketinin neferleriyiz. İçeride ne kadar güçlü olursak, birbirimize ne kadar kenetlenirsek dışarıda da o derece güçlü, o derece etkili ve sağlam oluruz.” dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ise yaptığı konuşmada, "Kuruluşundan günümüze kadar Partimizin il ve ilçe teşkilatlarında görev alarak emek vermiş fedakar, vefakar kurucu başkanlarımızla bir araya gelerek, istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Birlikte omuz omuza yol yürümeye devam edeceğiz. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun." dedi.

Programı düzenleyen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çelik de;"Güzel ve verimli geçen bir toplantı oldu. Katılımlarından ötürü herkese şükranlarımı sunuyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın." ifadelerini kullandı. Program toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.