AK Parti Kayapanır ilçesinden örnek davranış

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe Başkanlığı tarafından Ramazan ayında örnek bir davranış segilendi. AK Parti Kayapınar İlçe Başkanı Avukat Ahmet Akyıl'ın talimatları ile Ramazan ayı boyunca her gün 50 aileye sıcak yemek ulaştırılırken, yardıma muhtaç, fakir ailelere de yardım kolileri dağıtılıyor.

AK Parti Kayapanır ilçesinden örnek davranış
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır’ın Kayapınar İlçe Başkanlığı tarafından Ramazan ayında örnek bir davranış segilendi. AK Parti Kayapınar İlçe Başkanı Avukat Ahmet Akyıl’ın talimatları ile Ramazan ayı boyunca her gün 50 aileye sıcak yemek ulaştırılırken, yardıma muhtaç, fakir ailelere de yardım kolileri dağıtılıyor.

AK Parti Kayapınar İlçe Başkanı Avukat Ahmet Akyıl, Ramazan ayı münasebetiyle fakir ailelere bir nebze de olsa faydalı olabilmek için teşkilat mensupları ile birlikte çalışma başlattı. Ramazan ayında fakir ve yardıma muhtaç insanların aç kalmaması için her gün tespit edilen 50 fakir aileye sıcak yemek dağıtımlarına başlayan AK Parti Kayapınar ilçe başkanlığı bu çalışmalarını sürdürüyor. İlçe Başkanı Ahmet Akyıl’ın zaman zaman katıldığı ve sürekli olarak takip ettiği çalışmalarda Ramazan’ın ilk gününden itibaren her gün 50 fakir aileye sıcak yemekleri ulaştırılıyor. Tespit edilen fakir ailelere sıcak yemekleri evlerine kadar götürülürken, Ramazan ayının ilk gününden itibaren AK Parti Kayapınar ilçe başkanlığı olarak ihtiyaç sahiplerine de gıda yardımları yapılıyor. Her zaman halkın yanında olduklarını belirten AK Parti Kayapınar İlçe Başkanı Ahmet Akyıl, Ramazan bitene kadar bu yardımların da devam edeceğini söyledi. Akyıl, "Ramazan ayı boyunca her gün 50 aileye sıcak yemek dağıtıyoruz ve bayrama kadar dağıtıma devam edeceğiz. Ayrıca her gün yardıma muhtaç ailelere yardım kolileri veriyoruz. Ramazan ayının ilk gününden itibaren yaklaşık bin aileye yardım kolileri ulaştırdık. Her zaman halkımızın yanında mazlumların yanında olmaya devam ediyoruz, edeceğiz" dedi.