AK Parti'li kadınlardan yerli üretim etkinliği

AK Parti Elazığ Kadın Kolları üyeleri, Ak Kadınlar Milli Üretir Yerli Tüketir ve Ekonomiye Destek Verir Kampanyası kapsamında kermes düzenledi.

AK Parti'li kadınlardan yerli üretim etkinliği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi iş merkezinde düzenlenen kermeste, kadınlar kendi el emekleriyle yaptıkları yiyecek, süs ve hediyelik eşyalarını sergiledi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülersem Çopur, burada yaptığı konuşmada, dünya nüfusunun yarısını oluşturan kadınların ekonomide söz sahibi olması gerektiğini söyledi.

Kadın iş gücünün yok sayılmasının ekonomik kayba yol açacağını dile getiren Çopur, bir ülkeyi güçlü kılan etkenlerden bir tanesinin yerli ve milli üretim olduğunu aktardı.

AK Parti kadın kolları olarak 81 ilde eş zamanlı olarak bu organizasyonu düzenlediklerini dile getiren Çopur, şunları kaydetti:

"Amacımız toplumsal bilincin oluşması ve yerli malının tüketilmesinin bilinçli olarak artmasına katkı sunmaktır. Kadın girişimciler ve evlerin de hobi olarak üreticilik yapan ama satış imkanı bulamayan kadınlarımızın el emeği ürünlerinin satılması için bir ortam hazırladık. Kadınların ev ve ülke ekonomisine katkı sunabilmeleri için AK Parti hükümetleri her zaman kadınların yanında olmuştur. Üretici kadınlara destek olmuştur."