Aliş'in Macerası Elazığ'da

Aytekin Atabeyoğlu'nun yazmış olduğu Bayram Gündoğdu'nun yönettiği Tiyatro Roza Oyuncuları Tarafından Sahnelenecek olan 'Aliş'in Macerası' Adlı Çocuk oyunu 03 Kasım 2017 Cuma günü Elazığ da Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezinde Saat 10.00 ve 14.00 de iki seans olarak sahnelenecek.

Aliş'in Macerası Elazığ'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Roza Sanat Merkezi Genel Sanat Yönetmeni Bayram Gündoğdu oyunla ilgili bilgiler verdi.

Sevgili çocuklar, Dansları ve müzikleriyle hem eğitici hem de eğlence dolu oyunumuzu keyifle izleyeceksiniz. "Alişin Macerası oyunumuz insana, doğaya ve hayvanlara karşı sevgiyle yaklaşılmasını konu almaktadır. Bir insan Aliş gibi sevgisiz yaşamamalı ve ne olursa olsun doğrudan, dürüstlükten ve iyilikten ayrılmamalıdır Evin yaramaz çocuğu Aliş doğaya, hayvanlara zarar vermekte ve sağlıksız beslenerek de kendisine hiç dikkat etmemektedir. Bundan dolayı dişleri çürümeye başlamıştır. Alişin dişlerini ele geçirmeye çalışan çürük ve mikroba karşı diş perisi mücadele etmektedir. Bakalım Aliş çürük ve mikrobun tuzağına düşüp sağlıksız yaşamaya devam edecek mi?" devamını merak edenleri oyunumuza davet ediyorum.

“Oyunumuzun Biletlerini Biletix ve Bilet Satış Noktaları Batı Kitap Kırtasiye Şubelerinden ve Oyun Günü Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi Bilet Gişesinden Alabilirsiniz” dedi.