20 yıllık muhtarlıkta rakip çıkmadı

Elazığ'ın Ağın ilçesine bağlı Kaşpınar köyünde yaşayan Şükran Doydu Çimen, 2004 yılından bu yana muhtarlık görevini başarıyla sürdürüyor.

TAKİP ET

Elazığ'ın Ağın ilçesine bağlı Kaşpınar köyünde 2004 yılında muhtarlık görevine başlayan Şükran Doydu Çimen, 20 yıldır aynı görevde başarıyla hizmet veriyor.

İki çocuk annesi olan Çimen, köyünün kalkınması ve ihtiyaçlarının karşılanması için büyük bir azimle çalışmaya devam ediyor.

Çimen'in muhtar seçildiği süreç, köylüler arasında büyük bir memnuniyetle karşılanmıştı.

Onun enerjisi, çalışkanlığı ve azmi sayesinde köyde büyük değişiklikler yapıldı.

Bu başarıları sonucunda, bugüne kadar hiçbir seçimde karşısına rakip çıkmadı.

Şükran Doydu Çimen, yaptığı açıklamada, "Köyüme hizmet etmek benim için büyük bir gurur. Bu işe başladığımda ailem başta olmak üzere herkes bana güvenmişti. Dedem de 40 yıl boyunca bu köyde muhtarlık yaptı. Onun öğrettikleriyle bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyorum" dedi.

Köylüler, Çimen'in liderliğinden ve köy için yaptığı çalışmalardan memnun olduklarını belirtiyor. Onun muhtarlığında köyde yapılan hizmetler arasında yol yenilemeleri, su sorunlarının çözümü ve çeşitli altyapı projeleri yer alıyor.

Muhtar Şükran Doydu Çimen, “Kadının yapamayacağı hiçbir şey yok. Bu görevde de kadınların başarılı olabileceğini herkese gösterdim. Köylülerimle her kararımızı birlikte alıyoruz ve onların desteği benim için çok önemli” şeklinde konuştu.

20 yıldır muhtarlık görevini sürdüren Çimen, önümüzdeki dönemlerde de köyüne hizmet etmeye devam edeceğini belirtti.

Bakmadan Geçme