Eğitim Bir-Sen ilk ders zilinde depremzede öğrencileri yalnız bırakmadı

Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz, ilk ders zili çalan depremzede öğrencileri yalnız bırakmadı.

TAKİP ET
Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz, ilk ders zili çalan depremzede öğrencileri yalnız bırakmadı.

Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz beraberinde Belediye ve Özel İdare Çalışanları Genel Başkan Yardımcısı Gürkan Alper, Bem-Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Mahmut İnan ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Demir ile öğrencileri sınıflarında ziyaret etti.

Çadır sınıflarda eğitime başlayan çocuklara moral veren Başkan Ali Deniz, depremin etkilerini biranda silmenin mümkün olmadığını söyledi.

Ali Deniz, 'Depremin etkisini bir kaç günde atmak kolay değil, ancak Samsat ilçemizdeki okullarımız bugün itibarıyla çadırlarda eğitim vermeye başladı. Bizler de deprem sonrası ilk ders saatinde öğretmen ve öğrencilerimizi eğitim çadırlarında ziyaret ederek, yalnız olmadıklarını bir nebze de olsa hissetmelerini sağlamak istedik. Öğrencilerimiz ile muhabbet ettik. Her şeye rağmen görevini layıkıyla yapan öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz. Rabbim daha beterinden muhafaza etsin inşallah' dedi.

Bakmadan Geçme