Elazığlıların gözünden yerel seçimler: AK Parti'nin adayı kim olmalı?

Elazığ sokaklarında yapılan röportaj, yerel seçim öncesi AK Parti'nin Elazığ adayıyla ilgili vatandaş görüşlerini ortaya koydu.

Youtube Kanalı
Abone Ol
TAKİP ET

Son Dakika 23 Haber sitesi, Elazığ sokaklarında vatandaşların nabzını tuttu. Yerel seçimler öncesi merakla beklenen soru, "Yerel seçimlerde AK Parti'nin Elazığ adayı kim olmalı?" diye vatandaşlara yöneltildi. Sokak röportajında vatandaşların bu önemli soruya verdikleri cevaplar ise dikkat çekti.

Elazığlıların beklentileri ve görüşleri çeşitlilik gösterdi. Mevcut Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın ismi öne çıkarken Ramazan Gürgöze, Yasemin Açık, Bilal Çoban ve Süleyman Selmanoğlu gibi isimler de vatandaşlar tarafından öne sürüldü.

Adayların toplumun her kesimini kucaklayabilmesi başta olmak üzere, şehrin sorunlarıyla birlikte altyapı ihtiyaçlarına, istihdama ve kültürel faaliyetlere öncelik veren bir adayın tercih edilmesi gerektiğine dikkat çekildi.

Sokak röportajında belirgin olan nokta, Elazığlıların gelecek adaylarından sadece şehirdeki sorunlara değil, aynı zamanda şehrin büyümesi açısından vizyonuna katkı sağlayacak uygun bir profil beklediği oldu.

Yerel seçimler öncesi merakla beklenen soruya verilen cevaplar, şehirdeki dinamizmi ve beklentileri yansıtır nitelikte. Yapılan bu röportajda, Elazığ'da siyasi gündemin ne kadar canlı olduğunu gösterdi.

Merak edenler için, Son Dakika 23 Haber sitesi'nin Instagram (sondakika.23) sayfasında videomuza ulaşabilirsiniz. Vatandaşların bu önemli soruya verdikleri cevapları daha yakından görmek isteyenleri bekleriz. İyi seyirler! Bu gönderiyi Instagram'da gör

Son Dakika 23 (@sondakika.23)'in paylaştığı bir gönderi

Bakmadan Geçme