Elazığspor taraftarına stadyumu koruma çağrısı

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, Elazığ Atatürk Stadyumu seyircilerine stadyumu koruma çağrısında bulundu.

TAKİP ET

Geçtiğimiz sezon Elazığspor'un TFF 2. Lig'e yükselmesiyle gerçekleşen şampiyonluk kutlamalarında, seyircilerin sahaya inmesi ve meşale yakması, yangın tüplerinin çime serpilmesi nedeniyle stadyumun çim sahasında hasar meydana gelmişti.

İl Müdürü Eren, zeminin iyileştirilmesi için büyük çaba gösterdiklerini, bu süreçte 12 adet fan ve buz kalıpları kullanarak zemini serinlettiklerini belirtti.

Yeni sezonda taraftarlardan stadyuma daha fazla özen göstermelerini isteyen Eren, "Türkiye'nin en güzel stadyumlarından biri olan Elazığ Atatürk Stadyumu hepimizin. Bazen farkında olmadan stadyuma zarar verilebiliyor. Bu malın kamuya ait olduğunu hatırlatmak isterim. Taraftarlardan ricamız, tezahüratlarını koltuklar üzerinde değil, onlar için ayrılan beton alanda yapmaları. Bu şekilde stadyumumuz zarar görmez. Sahaya atılan meşaleler, çimlere zarar vermekle kalmayıp bir canlıya da zarar verebilir. Elazığspor'umuza 2. Lig'de başarılar diliyor ve şehrimize nice şampiyonluklar getirmesini diliyorum" dedi.

Bakmadan Geçme