KAYED ihtiyaç sahipleri için mağaza açıyor

Genel merkezi Elazığ'da bulunan Kan Arıyorum Yardımlaşma ve Eğitim Derneği (KAYED), ihtiyaç sahiplerinin ücretsiz yararlanabileceği bir mağaza açacak.

TAKİP ET

KAYED Genel Başkanı Murat Özekinci, KAYED proje üretim atölyesi olarak birçok proje gerçekleştirdiklerini belirterek, bugün itibariyle de KAYED mağaza açılışı hazırlıklarına başladıklarını söyledi. Yakın zamanda açılışı yapılacak olan mağazada ihtiyaç sahibi ailelere destek verileceğini söyleyen Özekinci, “Özellikle ihtiyaç sahibi aileleri davet ederek, randevu vererek KAYED mağazamıza geldiklerinde o ailemiz ihtiyaçları ölçüsünde ihtiyaçlarını seçerek, beğenerek bir alış veriş ortamı gibi ihtiyacını giderebileceği bir ortam sağladık. Ailelerimiz buraya geldiğinde sadece o ailemize randevu verilecek. Ailelerimizi tek tek alacağız. O aile gelip burada elbiselerini, kıyafetlerini, başka ileride sağlayacağımız ihtiyaçları burada beğenerek alacaklar. Kesinlikle paranın geçerli olmadığı bir mağaza yaptık amacımız ihtiyaç sahibi ailelere ulaşırken daha elit mekanlarda daha elit bir yardım çalışması yapmaktı. Bunu da başardığımıza inanıyorum. İçinde bulunduğumuz mağazada yapabildiğimiz ölçüde birçok bağışçımıza ulaştık. Bağışçılarımız vasıtasıyla da bu mağazamızı kurduk” dedi.

“DİĞER ŞUBELERİMİZDE DE MAĞAZA AÇACAĞIZ”
Amaçlarının sadece Elazığ'da değil tüm Türkiye'de örnek bir çalışma yapmak olduğunu belirten Özekinci, “Bu çalışmamızda Elazığ'da ilk ve tek oldu. Önümüzdeki süreçte diğer illerde bulunan Diyarbakır, Malatya, Muş, Şanlıurfa, Antalya, Konya ve İstanbul şubelerimizde de bu çalışmamızı gerçekleştireceğiz. Bu süreçte bizlere destek olan tüm bağışçılarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Diğer vatandaşlarımıza da bağış yapmaları konusunda duyarlı olmalarını bekliyoruz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme