Keşke Bulut'a, sorunların çözümü için de teşekkür edilebilseydi

İlimiz, son yıllarda spor alanında önemli başarılara imza atan sayısız örnekleri yaşıyor.

TAKİP ET

Tuba UYUR / Son olarak Milli Sporcu Sıla Kartal, İtalya'da gerçekleştirilen Dünya Şampiyonası'nda tüm rakiplerini mağlup ederek Dünya Kick Boks Dünya Şampiyonu oldu.

Sıla'nın bu başarısını şehirde birçok yetkili kutlama mesajı yayınlar ve tebrik ederken geçtiğimiz Cumartesi günü toplu açılış töreni için Malatya'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tören alanına giderken, bir süre önce İtalya'da gerçekleşen Dünya Kıck Boks şampiyonasında ülkemize ve ilimize altın madalya ve kupa kazandıran Sıla Kartal ile görüştü.

Görüşmeyi AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanımız ile birlikte İtalya'da gerçekleşen Dünya Şampiyonasında tüm rakiplerini mağlup ederek Kick Boks Dünya Şampiyonu olan Milli Sporcumuz Sıla Kartal'ın Cumhurbaşkanımızla görüşme isteğini yerine getirdik” dedi. Sıla'nın Cumhurbaşkanı ile görüşmesine Babası Burak Kartal ve Hocası Cemal Bakır da katıldı.

Şampiyon Sıla'nın mı yoksa bu başarıyı kendi hanesine yazdırmak isteyen farklı kişilerin mi bilinmez ama Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapılan bu ayaküstü tanışmanın ardından şampiyon Sıla Kartal'ın ailesinden Milletvekili Metin Bulut'a teşekkür geldi.

Sıla'nın ailesi yaptığı açıklamada; “Şahinkaya Spor Kulubü'nün ve Antrenörümüz Cemal Bakır Hoca'nın bu başarı da büyük emekleri var. Kendilerine müteşekkiriz. Bizler ailesi olarak her şart altında kızımızın yanında olduk. O'nu destekledik. Kızımız şampiyon olduktan sonra birçok kişiden tebrikler aldık. Milletvekilimiz Metin Bulut bizleri tebrik etmek için aradığında kızım kendisinden bir talepte bulundu. Kızım Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek istediğini söyledi. Metin Bey de kızıma kendisini mutlaka Cumhurbaşkanımız ile görüştüreceğini söyledi. Kızım Recep Tayyip Erdoğan hayranıdır. Daha sonra milletvekilimiz Metin Bulut sağ olsun bizleri AK Parti Genel Merkezinde misafir etti. Bizimle yakından ilgilendi. Metin Bulut bize Cumhurbaşkanımızın Malatya mitinginde kendisi ile bizi görüştüreceklerini söyledi. Cumhurbaşkanımız ile Malatya mitinginde görüştük. Milletvekilimiz Tolga Ağar, Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları ve AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım da görüşme de bizlere eşlik etti. Cumhurbaşkanımız bizimle yakından ilgilendi. Allah kendisine sıhhat versin. Kendisine teşekkür ediyoruz, duacısıyız. Kızımı başarısından dolayı tebrik etti. Çok güzel ve unutulmaz bir görüşme oldu. Bu güzel görüşmeye vesile olan milletvekilimiz Metin Bulut'a ailem adına teşekkür ediyorum.” Açıklama çok güzel ve olması gereken şekilde.

Dünya şampiyonu olmuş bir sporcumuzun başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere birçok yönetici ve siyasi tarafından tebrik edilmesi ve bizzat görüşülmesi çok güzel ve olması gereken bir olay.

Yine şampiyon Sıla'nın hayalini gerçekleştiren milletvekili Metin Bulut'a aile olarak teşekkür edilmesi de çok güzel bir karşı jest oldu. Burada da hiçbir sorun ve problem yok.

Problem şu ki keşke Elazığ'da on binlerce Toki mağduru da Sıla'nın ailesi gibi milletvekilimize mağduriyetlerinin giderilmesinde gösterdiği gayretlerden dolayı teşekkür edebilseydi.

Keşke Uluova ve Kuzova'da 30 yıldan beri susuz tarıma mahkum edilen ve bu yüzden ekip biçmeyen çiftçilerimiz de bu sorunu çözdüğü için Bulut'a teşekkür edebilseydi.

Keşke, tüm şehrin heyecanla beklediği ancak ihale sözleşmesine izabe tesisi şartı konmadığı için adrese teslim giden ihalenin şartnamesini değiştirdiği ve böylelikle binlerce hemşehrimize istihdam oluşturacak bir gayret için Milletvekili Bulut'a teşekkür edilebilseydi.

Keşke yaz aylarında saatlerce sıra beklenilen ve tam bir çileye dönen Pertek köprüsünün artık ihaleye çıkılacağına dair bir adım atıldığı için Bulut'a teşekkür edilebilseydi.

Keşke, Malatya'da yapılan köy evlerine imrenen hemşehrilemiz için de bir adım atılmış olsaydı ve ilimizde de iki katlı yapılan köy evleri için Bulut'a teşekkür edilebilseydi.

Keşke Mustafapaşa ve Rüstepaşa'da yapılan TOKİ evlerindeki sorunların yaşanmaması için inisiyatif alıp zamanında plana ve imara müdahale ettiği için kendisine teşekkür edilebilseydi.

Şehrin yaşadığı ve biz türlü çözüm bulunamayan çok sayıda problemi çözdüğü için de keşke Milletvekilimiz Metin Bulut'a Elazığ halkı olarak teşekkür edilebilseydi.

Şampiyon Sıla'mızın mutluluğu ve başarı üzerinden yapılan bu tür anlamlı jestlerle birlikte keşke Elazığlı hemşerilerimizin “işte benim vekilim” diyebileceği bir atmosferde milletvekilimiz Bulut'a teşekkür edilebilseydi.

Bakmadan Geçme