Milletvekili Erol'dan Fırat Üniversitesi öğrencilerine mesaj

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 2024-2025 Akademik Yılı'nın başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

TAKİP ET

Milletvekili Erol, mesajında Fırat Üniversitesi'ni tercih eden tüm öğrencilere başarılar diledi. Ülkemizin en köklü üniversitelerinden biri olan Fırat Üniversitesi'ne yeni kayıt yaptıran öğrencilere Elazığ'a hoş geldiniz diyerek, eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Erol, “2024-2025 akademik yılının başlaması nedeniyle şehrimize gelen Fırat Üniversitemizin değerli öğrencileri Elazığ'a hoş geldiniz. Hepinize mutlu ve başarılarla dolu bir yıl diliyorum,” ifadelerini kullandı. Ayrıca, Fırat Üniversitesi'nde gençlerin bilimin ışığında en iyi şekilde eğitim alacaklarına inandığını sözlerine ekledi.

Bu yıl Fırat Üniversitesi'nin akademik kadrosunun kalitesi ve sunduğu olanakların, öğrencilere büyük fırsatlar tanıyacağına dikkat çeken Erol, öğrencilerin bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmelerini tavsiye etti. Eğitim hayatlarının her aşamasında karşılaşacakları zorluklarla başa çıkabilmeleri için özveriyle çalışmalarını öneren Erol, “Gençler; geleceğimizin teminatıdır. Onların başarıları, ülkemizin ilerlemesi için son derece önemlidir” şeklinde konuştu.

Son olarak, Erol, üniversitenin Elazığ'ın gelişimine katkı sağladığını ve şehirle üniversite arasında güçlü bir bağ oluştuğunu ifade etti. Erol, öğrencilerin üniversitedeki topluluklarla etkileşimde bulunarak sosyal ve kültürel açıdan da zenginleşmelerinin önemine vurgu yaptı.

Bakmadan Geçme