Milletvekili Erol'dan yoğun temaslar

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Diyarbakır ve Elazığ'da birtakım temaslarda bulundu.

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde çeşitli temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır'a gelen ve sonrasında Elazığ'da temaslarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ milletvekili Gürsel Erol çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

DİYARBAKIR'DA TEMASLAR VE TAZİYE ZİYARETİ

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski Devlet Bakanı merhum Salih Sümer'in acılı ailesini Diyarbakır'ın Bismil İlçesi'nde ziyaret eden milletvekili Gürsel Erol taziye ziyaretinin sonrasında Diyarbakır Valiliği görevine atanan Murat Zorluoğlu'na hayırlı olsun dileklerini iletti. Cumhuriyet Halk Partisi Diyarbakır il örgütü ile de bir araya gelen milletvekili Gürser Erol Cumhuriyet Halk Partisi'nin Diyarbakır'da yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler aldı ve fikir alışverişinde bulundu.

ELAZIĞ'DA BASKİL KAYISI PAKETLEME FABRİKASI AÇILIŞI

Diyarbakır'da temaslarını sürdürdükten sonra Elazığ'a gelen milletvekili Gürsel Erol, Baskil İlçesi'nde Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu tarafından yapımı tamamlanan “Kayısı İşleme ve Paketleme” fabrikasının açılışa katıldı. Baskil'deki kayısı üreticileriyle de bir araya gelen milletvekili Erol, Elazığ'ın tarım ürünü olan kayısının hak ettiği değeri görmesi için çalışmalarını sürdüreceğini belirtirken, Türkiye Büyük Millet Meclisi‘nde kayısının tanıtımı amacıyla paketler dağıtacağını açıkladı.

PİRİNÇÇİ KÖYÜ'NDE AŞURE ETKİNLİĞİ

Elazığ'ın Pirinçci Köyü'nde Ağuiçen Evlatları Derneği Cemevi tarafından her yıl olduğu gibi bu yılda düzenlenen Aşure Etkinliğine katılan Milletvekili Gürsel Erol, Pirinççi köyü sakinlerinin talep ve sıkıntılarını dinleyerek birliğin, beraberliğin, ve paylaşmanın simgesi olan Aşure lokmasının hak katında kabul olmasını temenni etti.

EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLERE DESTEK ZİYARETİ

Elazığ'ın Harput Mahallesi'nde açtıkları stantlar ile hem evlerine ekmek götüren hem de Elazığ tarihî mahallesi Harput'un sanatsal ve kültürel anlamda tanıtımına katkı sunan kadınları ziyaret eden Milletvekili Gürsel Erol, büyük emekler ile yapılan ürünleri inceledi. Yapılan ürünler hakkında bilgiler alan Milletvekili Gürsel Erol, kadınların taleplerini dinlerken Elazığlı vatandaşları bu stantlara davet etti.

MİLLETVEKİLİ EROL ANNESİNİN DOĞDUĞU İÇME KÖYÜ'NDE

Saha çalışmalarına da hız kesmeden devam eden milletvekili Gürsel Erol, hafta sonunu İçme köyünde geçirdi. İçme köyündeki vatandaşlar ve akrabaları ile bir araya gelen milletvekili Gürsel Erol, İçme Köyü'nün kendisi için büyük bir anlam taşıdığını belirtirken, şehrin kronik sorunlarının çözümü için katkı sunmaya devam edeceğini vurguladı…

MADENLİ YURTTAŞLARLA MİLLETVEKİLİ EROL YİNE YAN YANA

Maden ilçesindeki sorunları sürekli gündeme getiren Milletvekili Gürsel Erol, geçtiğimiz gün Maden İlçesi'nde açılan uzlaşma ofisine giderek, vatandaşların taleplerini yine dinledi. Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Elazığ Milletvekilleri Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı, Semih Işıkver, Maden Belediye Başkanı Musa Orhan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bürokratları ve ilimiz bürokratlarının katılımıyla gerçekleştirilen uzlaşma ofisinin açılışının ardından kısa bir değerlendirme de bulunan Milletvekili Gürsel Erol, “Madenli hemşehrilerimizin istekleri gerçekleşene kadar haklarını savunmaya ve onların yanında olmaya devam edeceğim” diyerek Maden İlçesi'ni kaderine terk etmeyeceğini yine vurguladı.

MİLLETVEKİLİ EROL MUHTARLARI DA DİNLEMEYİ İHMÂL ETMEDİ

Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ Muhtarlar Federasyonu Başkanı ve Gümüşkavak Muhtarı Ahmet Gül, Kültür Mahallesi Muhtarı Murat Biter, İcadiye Mahalesi Muhtarı İrfan Gözvur ve Aksaray Mahallesi muhtarı Özcan Bal ile bir araya gelerek, Elazığ'da yapılması planlanan yatırımlar ve yurttaşların sorunları ile ilgili görüşme sağladı. Muhtarlardan bilgiler alan Milletvekili Gürsel Erol, mahallelerde yaşanan sorunların ve sıkıntıların çözümü için çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

Bakmadan Geçme