AÖF yaz okulu kayıtları başlıyor

Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim, İşletme ve İktisat Fakülteleri için yaz okulu kayıtlarının başladığını duyurdu.

AÖF yaz okulu kayıtları başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AÖF yaz okulu kayıtları 1 Temmuz'da başlayacak ve 5 Temmuz'da sona erecek. Kayıt işlemi, ders seçimi ve kayıt bedelinin ödenmesiyle tamamlanacak olup, öğrenciler en fazla beş ders seçebilecek.

AÖF YAZ OKULU KAYITLARI BAŞLIYOR

AÖF yaz okulu, öğrencilere eksik derslerini tamamlama veya başarısız oldukları dersleri yeniden alma fırsatı sunuyor. Kayıt işlemleri 1 Temmuz Pazartesi ile 5 Temmuz 2024 tarihleri arasında yapılacak.

YAZ OKULU SINAVI NE ZAMAN?

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2023-2024 Öğretim Yılı Yaz Okulu Sınavı, 17 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

YAZ OKULU KAYIT İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR?

Yaz okulu kayıtları, ders seçimi ve kayıt bedelinin ödenmesi ile tamamlanacaktır. Öğrenciler, ders seçimini yapmadan ödeme bilgileri oluşmayacak ve kayıt işlemi yapılamayacaktır. Kayıt yaptıracak öğrenciler en fazla beş ders seçebilirler.

Ders seçimi işlemi, [aof.anadolu.edu.tr](https://aof.anadolu.edu.tr) adresi üzerinden Öğrenci Otomasyonu, Ders Seçim (Ekle/Sil) bağlantısından gerçekleştirilecektir. Ders seçimini tamamlayan öğrenciler, 2023-2024 Öğretim Yılı Yaz Okulu ücretini belirtilen tarihler arasında Ziraat Bankası aracılığıyla ödeyebilirler. Kayıt tarihinin son günü olan 5 Temmuz 2024 tarihinde saat 22:30'a kadar ödeme yapılabilecektir.