Arıcak'ta başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Kaymakam Mevlüt Şekerci, 1. Dönem TEOG Sınavında başarı gösteren 9 Ortaokulun ilk üçe giren öğrencisini makamında ağırlayarak öğrencilere ödüllerini takdim etti. Her okuldan, okul yöneticileri refakatinde Kaymakam Mevlüt Şekerci'nin makamına gelen öğrenciler,  heyecan ve mutluluklarını gizleyemedi.

Arıcak'ta başarılı öğrenciler ödüllendirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ödül töreninde söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cengiz; İlçemizde böyle bir ödül törenin ilk olduğunu vurgulayarak Kaymakam Mevlüt Şekerci’ye eğitim camiası adına teşekkürlerini sundu. İlçe Müdürü Ekrem Cengiz, Sayın Kaymakamımızın her fırsatta eğitim için tüm imkânların seferber edilmesi gerektiğini dile getirdiğini belirterek Sayın Kaymakamımızın bu yaklaşımı bizlere hem öz güven hem de başarı kazandıracağına inandığını söyledi.

İlçe Müdürü Ekrem Cengiz ödül töreninde hazır bulunan öğrencilere hitaben, Devletimizin ilçede en üst düzeyde temsilcisi olan Sayın Kaymakamımızın sizlere bu ödülü uygun görmesi ile sizlerin başarınıza başarı katacağına inanıyorum, bu vesile ile devletimizin tüm öğrencilerimizin yanında olduğunu ifade etti.

İlçe Kaymakamı Şekerci başarılı öğrencileri tebrik ederek şunları ifade etti:

“Sevgili öğrenciler, sizleri tebrik ediyorum. Başarınızdan dolayı diğer öğrencilere örnek oldunuz. Sizlerin başarısında emeği geçen başta sizlere destek olan ailelerinize, öğretmenlerinize, okul yöneticilerinize teşekkür ederim. Sizlerin başarınızı arttırmaya yönelik her türlü imkanı sizlere sunmak için gayret ediyoruz, etmeye devam edeceğiz Bunu bir fırsat olarak değerlendirip sizlerden istenen gayreti göstermeniz en büyük temennimiz. Gösterdiğiniz her başarı bizleri ayrıca mutlu edecektir. Sizler geleceğimizin teminatısınız, sizler için yapılan her yatırım Ülkemizin geleceğine yapılan yatırımdır.” diyerek öğrencilere ödülleri verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cengiz ve okul yöneticilerinin hazır bulunduğu ödül töreninde Kaymakam Mevlüt Şekerci tarafından 27 öğrenci için hazırlatılan ödüller öğrencilere verildi. İlçe genelinde 120 sorudan 115 netle 1. Olan Üçocak Ortaokulu öğrencisi Remziye Yegül üstün başarısından dolayı yarım altın ile, diğer başarılı 26 öğrenci ise çeyrek altın ile ödüllendirildi.

Öğrenciler ve yöneticiler, Kaymakam Şekerci ile toplu hatıra fotoğrafları çektirdikten sonra tören sona erdi.