Aygen: 'Elazığ'ın 5 yıl değil, 5 dakika kaybetmeye tahammülü yoktur'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MHP Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Murat Aygen, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Aygen: 'Elazığ'ın 5 yıl değil, 5 dakika kaybetmeye tahammülü yoktur'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Belediye Başkan adayı Doç.Dr. Murat Aygen 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimlerin Elazığ için tarihi bir dönüm noktası olduğuna işaret ederek, “Aziz şehrimiz sosyo-kültürel ve ekonomik manada tarihte görülmemiş bir kötü yönetimle maalesef bu dönem yüzleşmek durumunda kalmıştır. Şehrimizin bırakın 5 yılı 5 dakika kaybedecek zamana tahammülü kalmamıştır. 31 Mart Elazığ için yeniden diriliş vaktidir” ifadelerinde bulundu.

PROJE LANSMAN TOPLANTIMIZDA TÜM CAMİA KENETLENMİŞTİR

Aygen değerlendirmesinde, “31 Mart 2024 seçimlerini ilimiz adına tarihi bir dönem noktası olarak görüyoruz. Çünkü Aziz şehrimiz hem belediyecilik hizmetleri hem de bu şehrin geleceğe hazırlanması hususunda doğru yönetilememiş ve bırakın 5 yılı artık kaybedecek 5 dakikaya tahammülü kalmamıştır. Şehrimizi marka şehir haline getirecek “Üretken Belediyecilik” mottosuyla lansmanını yaptığımız proje tanıtım toplantımız tüm camiamızın nasıl kenetlenerek 31 Mart tarihine hazırlandığının da göstergesi olmuştur.

Toplantımıza teşkilatlarımızın tüm kademelerinde 55 yıllık mazimiz içeresinde görev almış çok kıymetli isimlerle birlikte, bu kutlu dava uğruna bedel ödemiş taş medreseliler, meslek örgütleri, sendika temsilcileri, Ülkü Ocakları, KEÇAP üyelerimiz, her yaştan vatandaşlarımız çok yoğun bir ilgi göstermiş ve mübarek Ramazan ayına rağmen yüksek bir coşku ile toplantıya sonuna kadar yüksek bir refleksle heyecan katmışlardır.”

ŞEHRİN 50 YILINA ETKİ EDECEK PROJELERİMİZ HEYECAN YARATTI

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen hazırladıkları projelerin şehrin hem kısa vadede hem de gelecek 50 yılına etki edecek çok önemli bir süreç olduğuna dikkat çekerek, “Toplumu oluşturan tüm kesimlerin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda 200 alt projenin tamamladığı 20 Proje hazırlanmış olup, Üretken Belediyecilik, Sosyal Belediyecilik ve Modern Kent Kimliği üç ana başlığında toplanmıştır.

Bu Projeler; Modern Kent Kimliğinin oluşmasından, yaşanabilir çevreye, sürdürülebilir üretimden ticarete, turizmden sosyal hayata, işsizlikten istihdama, barınmadan huzurlu modern yaşam alanına, kaynakların verimliliğinden bölgesel çekim merkezi olmaya kadar “Üretken Belediyecilik” ile tanımlanan Türkiye’nin ikinci yüzyılına yakışır bir kentin yeniden inşasını hedeflemiştir.

Lansman toplantısının ardından kampanyamız doğrultusunda ilimizin farklı mahallelerinde yapmış olduğumuz halk buluşmalarında projelerimizin heyecanla karşılandığına ve halkımıza umut olduğuna şahitlik ediyoruz. Halkımızın hizmete özlemini inşallah 31 Mart’ta dindireceğiz.”

ANKETLERLE ALGI YAPILIYOR

Aygen sözde anketlerle algı yapılarak MHP’nin yok sayılma gayret ve gafletine düşüldüğünü belirterek, “Kapalı kapılar ardında oyun kuran sermaye sahipleri, siyaset baronları, menfaat odakları, sözde anketçiler ve işbirlikçi haysiyet yoksunlarının 14 Mayıs 2023 tarihinde başlayan kutlu yürüyüşümüzü durdurmaya takatleri yetmedi, 31 Mart 2024 tarihinde inşallah dermanları da kalmayacaktır. 31 Mart 2024 Elazığ için diriliş ve yeni bir tarihin miladı olacaktır. Kampanyamız boyunca dokunduğumuz her bir vatandaşımızın yüksek ferasetine inanıyor, onların bizlerden beklentilerini biliyoruz. Aziz şehir için yeni bir tarih yazma dönemi gelmiştir. Bunun için projelerimizle, liyakatli kadrolarımızla hazırız, ayaktayız ve tüm halkımızın destek ve dualarıyla başaracağız” ifadelerinde bulundu.