Bahçeşehir Koleji 'Okula Kabul Sınavı' başvuruları devam ediyor

10-17 Şubat 2024 tarihlerinde düzenlenecek olan Bahçeşehir Koleji Okula Kabul Sınavı için başvurular devam ediyor.

Bahçeşehir Koleji 'Okula Kabul Sınavı' başvuruları devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye’nin 65 ilinde 153 kampüsüyle eğitim faaliyeti yürüten Bahçeşehir Kolejinin bu yıl ki Okula Kabul ve Bursluluk Sınavları 10 ve 17 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Sınava başvurular 1 Aralık’tan itibaren https://bahcesehir.stoys.co/onkayit adresinden online olarak veya kampüslerden yapılabilecek.

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılında Bahçeşehir Koleji 5, 6, 7 ve 8. sınıflarına kayıt yapmak isteyen öğrenciler Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavına 10 Şubat 2024 Cumartesi günü ve 9, 10, 11 ve 12. sınıflarına kayıt yapmak isteyen öğrenciler ise bursluluk sınavına 17 Şubat 2024 Cumartesi günü girecek. Yüz yüze olarak gerçekleşecek ve Bahçeşehir Koleji Elazığ Kampüsünde gerçekleştirilecek olan sınavlarda başarılı olan öğrenciler, çeşitli oranlarda eğitim bursuyla ödüllendirilecek.

Türkiye’nin 65 ilinde bulunan 153 kampüsünde 100 bine yakın öğrenciye eğitim veren Bahçeşehir Koleji; akademik ve sosyal anlamda başarılı, dünyanın sorunlarına duyarlı, araştıran, üreten ve sorun çözebilme becerileri gibi 21. Yüzyıl becerilerine sahip bireyler yetiştiriyor.

Dijital eğitime yaptığı yatırımlarla öne çıkan Bahçeşehir Koleji, 20 yılı aşkın süredir dijital eğitimin Türkiye’deki öncü kurumlarının başında geliyor. Avrupa’nın en iyi 10 uzaktan eğitim platformu arasına seçilen ödüllü yazılımı Metodbox ile öğrencilerine zamandan ve mekândan bağımsız olarak öğrenme ve kendini geliştirme olanağı sunan Bahçeşehir Koleji, hibrit eğitim ile 21. yüzyıl eğitim anlayışını hayata geçiriyor.

Bahçeşehir Koleji 'Okula Kabul Sınavı' başvuruları devam ediyor