Bahçeşehir Kolejinden 'Tasarla, Üret ve Paylaş' Projesi

Elazığ Bahçeşehir Koleji tarafından 'Tasarla, Üret ve Paylaş' Projesi gerçekleştirildi. Proje kapsamında lise öğrencileri, tasarladıkları ürünleri kitap karşılığı değiştirerek bir kütüphane oluşturdular.

Bahçeşehir Kolejinden 'Tasarla, Üret ve Paylaş' Projesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Bahçeşehir Koleji tarafından gerçekleştirilen 'Tasarla, Üret ve Paylaş' Projesi kapsamında lise öğrencileri tasarladıkları ürünleri kitap karşılığı değiştirerek İbni Sina İlk Okulun için bir kütüphane oluşturdu.

Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Öğretmeni olarak görev yapan Leyla Uşengül  ''Biz bu yıl Tutum Yatırım Ve Türk Malları haftasında kapsamında farklı bir etkinlik yapmak istedik. Milli Eğitim Bakanlığımızın yürütmüş olduğu 'Kütüphanesiz Okul Kalmasın' projesi kapsamında da İbni Sina İlkokulumuza destek olmak istedik” dedi.

Uşengül, ''Lise öğrencilerimiz farklı tasarlarımlar yaptılar ve ürünler ortaya çıkardılar. Bu ürünlerimizi İlkokul öğrencilerimiz hazırladılar ve statlar oluşturdular. Bir magnet bir kitap, Bir anahtarlık bir kitap şeklinde bir proje başlattık toplanan kitaplarımızı İbni Sina İlkokulumuza göndereceğiz. Öğrencilerimize üretim bilincini kazandırmak istiyoruz. Disiplinler arası çalışmalarla üreten nesiller yetiştirmeyi hedefliyoruz''' ifadelerini kullandı.

İbni Sina İlkokulu Müdürü Sezai Yıldız, bağış için teşekkür etti. Yıldız, ''Bakanlığımızın yaptığı “Kütüphanesiz Okul Kalmasın” projesi kapsamında okulumuza bağış yapan herkese çok teşekkür ederiz'' dedi.

Bahçeşehir Okulları Kampüs Müdürü Feti Ahmet Gel, kütüphanenin hayırlı olmasını diledi. Gel, ''Takas edilen bu kitapları İl merkezindeki İbni Sina İlkokulumuza, onların kütüphanesine hediye edeceğiz. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, Elâzığ’da başlattıkları projelerin devam ettiğini dile getirirken, Öğrencilerinde projede yer almalarından dolayı memnuniyetini ifade etti. Gürtürk, ''Elazığ Her Yerde Okuyor projesinin alt başlığında da gerçekleştirdiğimiz bütün bu tür yardım ve katkılar devam ediyor. İnşallah bu okulumuza diğer kurum ve kuruluşlarımızdan hayırseverlerimizden kitap desteğinde bulunmalarını bekliyoruz. Özelikle öğrencilerimizin de bu işin içinde olmaları, katkı ve destek sunaları ayrı sevindirici bir olay'' dedi.