Bakan Gül, Fırat Üniversitesi'ni ziyaret etti

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Fırat Üniversitesi'ni ziyaret ederek Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş'tan Üniversitede yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Bakan Gül, Fırat Üniversitesi'ni ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ’a gelen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ile bir araya geldi. 

Gerçekleştirilen ziyarette Bakan Abdulhamit Gül’e; Elazığ Valisi Ömer Toraman, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit de eşlik etti. 

Adalet Bakanı Gül ve beraberindeki heyeti Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Prof. Dr. Soner Özgen, Prof. Dr. Mehmet Yılmaz ve Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar karşıladı. 

Fırat Üniversitesi’nde yapılan çalışmalarla ilgili Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’tan bilgiler alan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, ''Fırat Üniversitesi ülkemizin en köklü üniversitelerinden birisi. Akademisyenlerimizin başarılarını takip ediyor ve gurur duyuyoruz. Ayrıca Fırat Üniversitesi’nin Araştırma Üniversitesi seçilmesi dolayısıyla da başta Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Göktaş olmak üzere tüm ekibini akademik ve idari personelini kutluyorum. Ülkemiz için başarılarının devamını diliyorum'' dedi. 

Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, ziyaret anısına Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’e Harput Kalesi’nin üç boyutlu fotoğrafının yer aldığı bir tablo takdim etti.