Bakan Kurum, Elazığ'a geliyor

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulunmak amacıyla 11 Ekim Cuma günü Elazığ'a geliyor.

Bakan Kurum, Elazığ'a geliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan ve Bakan Kurum’un davetlerine icabetlerinden dolayı teşekkür eden Milletvekili Bulut “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum’un Elazığ programı yoğun olacağını” ifade ederek şöyle konuştu:

“Elazığ’ın çözüm bekleyen konularını Sn. Bakanımıza yerinde sunacağız. Sn. Bakanımıza sunulmak üzere Elazığ Belediye Başkanımız Sn. Şahin Şerifoğulları kapsamlı bir çalışma hazırladı ve bu bağlamda Belediyemizin projelerinin hayata geçirilmesi için kendilerinin desteğini isteyeceğiz.

BAKAN KURUM’DAN DESTEK İSTEYECEĞİZ

Açıklamasında “Yakından ilgilendiğimiz proje ve çalışmaların son durumlarını, gerekli yardım ve destekleri Sn. Bakanımız ile konuşacağız ”diyen AK Parti MKYK Üyesi Bulut, gündemimiz de şu başlıklar olacak:

*Eğitim Araştırma Hastahane kampüsünün devri

* Maden ilçemizin durumu

* Türkiye’de ilk olacak İpekyolu Projesinin tamamlanması.

* Millet Bahçesinin son durumu

* Kentsel dönüşüm projeleri” dedi.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Milletvekili Metin Bulut; “Davetimizi kabul ederek şehrimize teşrif edecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum Bey’e bir kez daha şehrimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

SONDAKİKA23.COM - HABER MERKEZİ