Balaban eski belediye binası çok amaçlı sosyal tesis oldu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Darende'ye bağlı Balaban'da eski belediye binasında tadilat yaparak, çok amaçlı sosyal tesis haline getirdi.

Balaban eski belediye binası çok amaçlı sosyal tesis oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya Büyükşehir Belediyesi Darende’ye bağlı Balaban’da eski belediye binasında tadilat yaparak, çok amaçlı sosyal tesis haline getirdi.

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından verilen bilgilere göre, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından tadilatı yapılan binanın, Balaban’da önemli bir eksikliği gidereceği bildirildi. Kalabalık bir nüfusun yanı sıra, Malatya-Ankara yol güzergâhında olması nedeniyle yoğun bir araç trafiğinin olduğu Balaban’a; Büyükşehir Belediyesi 480 metre karelik bir sosyal tesis kazandırdı. Yapılan restore çalışmaları kapsamında, mevcut binanın bakım ve onarımı yapılarak; dış cephe mantolama ve boyası, iç mekan elektrik ve mekanik tesisatları, iç cephe duvar boyaları, iç mekanların zemin kaplaması, iç kapılar, dış cephe tabelası, çatı olukları ile bacalar yenilendi.

Tamamen bitirilen restorasyon çalışmaları ile eski Belediye binasının Çok Amaçlı Sosyal Tesis olarak Balaban’a hizmet vereceği kaydedildi.