'Başbakanımızı en iyi şekilde ağırlayacağız'

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 21 Ekim Cumartesi günü AK Parti Merkez İlçe 6. Olağan Kongresi'ne katılmak ve bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek için şehrimize gelecek olan Başbakan Binali Yıldırım'ın ziyareti öncesinde açıklamalarda bulundu.

'Başbakanımızı en iyi şekilde ağırlayacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 21 Ekim Cumartesi gününün şehrimiz açısından önemli bir gün olduğunu, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde kurulan AK Parti’nin kısa sürede milletimizin teveccühünü kazandığını ve halkımızın da bu hizmetlere karşı gösterdiği takdir duygusu ile 16 yıl süren yeni çalışmalar, projeler ile ülkemizi, her alan da hızla büyüterek hak ettiği noktalara getirdiğini belirtti.

Başkan Yanılmaz, ‘İşimiz hizmet gücümüz millet’ düsturu ile kurulan ve ülkemizde olduğu gibi ilimizde de birçok projeyi hayata geçiren Ak Parti’nin ülke çapındaki kongre süreçlerinin devam ettiğini belirterek şunları ifade etti.

“Bu kapsamda Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, Ak Parti Merkez İlçe kongresine katılmak ve yine Fırat Üniversitemizin akademik eğitim yılı başlama töreni ile bir dizi ziyaretler için yarın şehrimize gelerek halkımızla buluşacaklar. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, AK Parti Merkez İlçe Kongremize katılmak üzere 21 Ekim Cumartesi günü şehrimize teşrif ediyorlar. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a ziyaretlerinde AK Parti Teşkilat Başkanımız Mustafa Ataş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Julide Sarıeroğlu da eşlik edecekler. Başbakanlık görev süresi dâhilinde üçüncü kez şehrimizi ziyaret edecek olan Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, şehrimize gerçekleştirecekleri ziyaret kapsamında ilk olarak Fırat Üniversitesi’nin akademik yılı açılış programına katılacaklar. Daha sonra da Yakup Kılıç Spor Salonu’nda, saat 13.00’da gerçekleştireceğimiz AK Parti Merkez İlçe 6. Olağan Kongresi’ne katılacaklar.” Şeklinde konuştu.

Başbakanımızın ziyaretleri kapsamında ayrıca Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileriyle de bir araya geleceklerini ifade eden Başkan Yanılmaz; ”Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ı şehrimizde, şehrimize yakışır bir şekilde ağırlayacağız. Kendilerini ağırlamaktan büyük onur duyacağız.

AK Parti olarak 2023 vizyonu doğrultusunda başlattığımız yeniden diriliş hareketi ile Türkiye’nin dört bir yanında daha büyük hamlelerle daha büyük ve daha güçlü Türkiye olarak yolumuza devam edeceğiz. Merkez İlçe Kongremizin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.