Başkan adayı Duran'dan Galericiler Sitesi'ne ziyaret

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, seçim gezi, ziyaret ve çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  

Başkan adayı Duran'dan Galericiler Sitesi'ne ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, seçim ziyaretleri kapsamında Elazığ Galericiler Sitesi'ni ziyaret ederek, esnaflarla biraraya geldi.

Başkan Adayı Duran, ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede, şunları söyledi: "İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Gençlik Kolları Başkanımız Sinan Akkoç, İl Genel Meclis Üyesi Adaylarımız ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız ile birlikte Galericiler Sitesinde faaliyet gösteren esnafımızı ziyaret ederek, sohbet ettik. 

Samimi sohbetleri ile bizleri karşılayan esnafımıza teşekkür eder, hayırlı bol kazançlar dilerim."

Başkan adayı Duran'dan Galericiler Sitesi'ne ziyaret

ESNAFLARA BOL KAZANÇ DİLEĞİ

Duran, Galericiler Sitesi ziyaretinin ardından esnaflarla bir araya geldi. Duran, "İl Başkanımız  Av. Onur Özkan, İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İl Genel Meclis Üyesi Adaylarımız ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız ile birlikte, şehrimizde faaliyet gösteren işletmeleri ziyaret etmeye devam ederek,esnafımıza hayırlı ve bol kazançlar diledik, hemşehrilerimizle sohbet  ettik. Bizlere gönül veren hep yanımızda olan hemşehrilerime teşekkür ederim" dedi.