Başkan adayı Satıcı: 'Esnafımız sorunları çözen başkan istiyor'

Elazığ Karma Esnaf Odası Başkan Adayı Salih Satıcı, Devletimiz, esnaflarımızı her konuda desteklemesi gerektiğini ifade ederek 'Esnafımız, sorunlarıyla ilgilenen ve sorunlarını çözen bir başkan istiyor' dedi.

Başkan adayı Satıcı: 'Esnafımız sorunları çözen başkan istiyor'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçim çalışmalarına devam eden Karma Esnaf Odası Başkan Adayı Salih Satıcı, “Seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Esnafımızla iç içe seçim çalışmalarımızı yürütüyoruz. Esnafımızın sorunlarını dinliyoruz. Kendi içimizde oluşturduğumuz ARGE birimi ile sorunları istişare ediyoruz. Esnaflarımız bazı hizmetler almış ama almadığı hizmetlerde var. Biz alınmayan hizmetleri nasıl tamamlayabiliriz çalışmalarını yapıyoruz”
 
'EKONOMİK KRİZ ESNAFIMIZI DİREK ETKİLİYOR'

Salih Satıcı; “Esnafımız deprem ve pandemi süreci geçirdi. Ülkemizde yaşanan ekonomik kriz esnafımızı direk etkiliyor. Karma Odamız, 45 yakın meslek dalını bünyesinde barındırıyor. Çok geniş yelpazesi var. Karma Esnaf Odamıza mini bir Ticaret Odası diyebiliriz. Her sektörün farklı sorunları var. Esnafımız verilen kredileri yetersiz buluyor. Devletimiz tarafından deprem ve pandemi sürecinde verilen kredilerin silinmesi esnafımıza çok büyük moral ve maddi destek olacaktır. Bizler göreve geldiğimize sorunları gür bir şekilde dile getireceğiz”

'ESNAFIMIZ ÜLKEMİZİN TEMEL TAŞLARINDAN BİRİDİR'

Karma Esnaf Odası Başkan Adayı Salih Satıcı, “Esnafların en büyük sorunlarından biride emekliliğe takılma sorunu bu sorunu kimse görmüyor. Emekliliğe hak kazanmış esnafımızın faaliyetini sürdürmesi halinde BAĞ-KUR muafiyeti uygulanması lazım. Bu sorununu sürekli olarak dile getireceğiz. Çözümü içinde elimizden geleni yapacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Esnafımız taleplerinde haklıdır. Çünkü esnafımız ülkemizin temel taşlarından biridir”