Başkan Arslan yatırımcılarla biraraya geldi

Elazığ TSO Başkanı Asilhan ARSLAN, Suriye asıllı Türk işadamı Basal Loutfi ve beraberindeki heyetle bir araya gelerek firmanın Elazığ için düşündüğü yatırım konusunu değerlendirdiler.

Başkan Arslan yatırımcılarla biraraya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Plastik ve Ambalaj Sektörüne Yönelik Yatırım Girişimi

Merkezi İstanbul’da bulunan Mena Gate İnş. Taah. Müh. Hiz. San. Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Basal Lautfi ve beraberindeki heyet ile Elazığ TSO’da bir görüşme yapan Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, bu önemli yatırımın Elazığ’a kazandırılması sürecini başlatan Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’a teşekkür etti.

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Tavuş’un da hazır bulunduğu ziyarette bir değerlendirmede bulunan Arslan, “Sayın Valimizin girişimleriyle Suriye asıllı Türk vatandaşı değerli işadamı mimar Sayın Loutfi ve beraberindeki heyet ile bugün ikinci kez bir araya geliyoruz. Sayın Valimizin başkanlığında yapmış olduğumuz görüşmede yatırım konusu, yeri ve ilimizin avantajları hakkında görüş alışverişinde bulunduk. İlgili firma fizibilite ve saha çalışmasını tamamladıktan sonra İnşallah ilimiz OSB’de yatırım tutarı 10 milyon TL olan plastik ve ambalaj sektöründe bir girişimi olacak. Biz Oda olarak kendilerine elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Bu tür yatırımların ilimizde artarak başta il ekonomisinin canlanması ve istihdam sorunun ortadan kalkması için ilimiz yöneticileriyle çok önemli çalışmalar yapacağız. Ben sürecin hayırlı olmasını diliyor Sayın Loutfi’yi bugün ilimizde ve Odamızda ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum” dedi.

‘SAYIN ARSLAN’A BAŞARILAR DİLİYORUZ’

Yatırımcı Basal Loutfi de yaptığı değerlendirmede, “Bugün Sayın Valimizin başkanlığında bir araya gelerek yatırım konusunu değerlendirdik. Ancak, Elazığ’a gelmişken kısa bir süre önce Elazığ TSO’da yapılan seçimlerle başkanlığa gelen Sayın Arslan’a hayırlı olsun dileklerimizi iletmek üzere buradayız. Kendileri Elazığ’a bulunduğumuz süreç içerisinde bizlerle çok yakından ilgilendiler. Gerek araç ve gerekse personel desteği ile Elazığ’da işlerimizi kolaylaştırdılar. Kendilerine şükranlarımızı sunuyorum. İnşallah Elazığ için güzel bir yatırımı hep birlikte başaracağız. Burası yatırım için her anlamda gerçekten çok güzel bir şehir. Altyapı ve ulaşım imkanları sorunsuz. İl idarecileri bizlere adeta bir yatırım ofisi mantığı ile destek veriyorlar. Ben herkese çok teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.