Başkan Atilla'dan esnaf ziyareti

Kayapınar ilçesinde bir alışveriş merkezindeki esnafı ziyaret eden Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Değerli hemşehrilerimize ve Diyarbakır'ımıza hizmet etmekten onur duyuyoruz dedi.

Başkan Atilla'dan esnaf ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayapınar ilçesinde bir alışveriş merkezindeki esnafı ziyaret eden Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, "Değerli hemşehrilerimize ve Diyarbakır’ımıza hizmet etmekten onur duyuyoruz" dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla’nın esnaf ziyareti devam ediyor. Kayapınar ilçesinde bir alışveriş merkezini ziyaret eden Başkan Atilla, esnafa hayırlı işler diledi. Esnafın görüş ve taleplerini dinleyen Başkan Atilla, kentin her noktasını ziyaret ederek herkesin görüşünü aldıklarını söyledi. Büyükşehir Belediyesi’nin halkın refahı için çalıştığını belirten Başkan Atilla, "Değerli hemşehrilerimize ve Diyarbakır’ımıza hizmet etmekten onur duyuyoruz. Ziyaretlerimizde farklı seslerin görüşlerini dinliyoruz. Hemşehrilerimizin beklentilerini onlara soruyoruz. Şehrimize verimli olacak projeleri böylece hemşehrilerimizle beraber belirlemiş oluyoruz" diye konuştu.