Başkan Dinç, 'şehrimiz adına elimizi taşın altına koyuyoruz'

Elazığ Altınovalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Av. Aziz Dinç, kısa adı ELİYGAD olan Elazığ İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği'ni ziyaret etti.

Başkan Dinç, 'şehrimiz adına elimizi taşın altına koyuyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ELİYGAD Başkanı Muhammed Baygeldi ile yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Av. Dinç, “Oldukça zorlu bir süreçte internet yayıncılarının bir araya gelerek Elazığ adına böyle bir oluşumu kurmaları takdire şayandır, bizler de her zaman sizlerin yanında yer alacağız” dedi.

‘HATUNKÖY SULAMA PROJESİ İÇİN ORTAK AKILLA HAREKET ETMELİYİZ’

Elazığ Altınovalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Av. Aziz Dinç, dernek olarak en büyük projelerinden birinin Hatunköy Sulama Projesi olduğunu ama böylesi önemli bir meselenin ödenek yokluğu nedeniyle hayata geçmediğini ifade ederek, el birliğiyle bu ve buna benzer sorunların üstesinden gelineceğinin altını çizdi.

Elazığ için bir kurtarıcı aramaya gerek olmadığının altını çizen başkan Dinç, fikir ve sermaye birlikteliğiyle birçok meselenin çözüme kavuşacağını belirtti. 5 yıldan beri Haftanın Panoraması adlı radyo programıyla sorunları dile getirdiklerini kaydeden Başkan Dinç, yarın çok geç olmadan hep birlikte hareket etmenin önemine vurgu yaptı. Sen benden ziyade yarınımızın teminatı sevgili çocuklara iyi bir miras bırakmak adına biz vurgusunun önemli olduğunu söyleyen Başkan Dinç, başka yaşanılacak bir Elazığ’ın olmadığını belirterek sözlerini tamamladı.

ELİYGAD Başkanı Muhammed Baygeldi ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Altınovalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Av. Aziz Dinç’e nezaket ziyareti için teşekkür etti.