Başkan Duran ilçe ziyaretlerini sürdürüyor

CHP Elazığ İl Başkanı Coşkun Çağlar Duran ve beraberindeki heyet, Maden ile Sivrice ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşlar ve esnafın sorunlarını dinledi.

Başkan Duran ilçe ziyaretlerini sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Elazığ İl Başkanı Coşkun Çağlar Duran, ilçe gezilerini sürdürüyor. Başkan Duran ve CHP Elazığ İl yönetimi, Maden ve Sivrice ilçelerinde vatandaşlar ve esnafla buluştu.

Başkan Coşkun Çağlar Duran ve beraberindeki heyet ilk olarak Maden ilçesinde temaslarda bulunarak, vatandaşlar ve esnafın sorun ve taleplerini dinledi. Başkan Duran ve heyete, CHP Maden İlçe Başkanı Fethi Artuç da eşlik etti.

CHP Elazığ İl Başkanı Coşkun Çağlar Duran ve heyet Maden’in ardından Sivrice ilçesinde de vatandaşlar ve esnafla bir araya geldi. Başkan Duran’a Sivrice’de, İlçe Başkanı Şükrü Erim Öztürk de eşlik etti.

''İKİ İLÇEMİZİN DE KENDİNE GÖRE ÇOK BÜYÜK SORUNLARI VAR''

CHP Elazığ İl Başkanı Duran, Maden ve Sivrice ilçelerinin sorunlarının çözümü adına çalıştıklarını kaydetti. Duran, “İlçemizin sorunları ile ilgili değerlendirmelerde ve bilgi alışverişlerinde bulunduk. İki ilçemizin de kendine göre çok büyük sorunları var bu sorunlarla ilgili çözüm yolları için biz daha önce ki projelerimizi ve beyanlarımızı iletmiştik bunlar üzerinden konuştuk ve tartışmalarda bulunduk. Kimi yerlerde haklı olduğumuzu kimi yerlerde farklı düşündüklerimiz konu olduğu ortaya çıktı ama sonuçta hepinizin ortak amacı bu ilçelerimizin sorunları ile ilgili ortak bir noktada buluşmak. Bununla ilgili görüş alış verişinde bulunduk bundan sonraki süreçte de bu iki ilçemizdeki vatandaşlarımızın yaşamış oldukları mağduriyetlerin ortadan kaldırılması için en hızlı ve en doğru şekilde yapılacakların yanında olmak destek olmak” dedi