Başkan Erdem'den ELİYGAD'a kutlama

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti (FHGC) Başkanı Semih Erdem, kuruluş aşamasını tamamlayarak faaliyetlerine başlayan Elazığ İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği'ne (ELİYGAD) başarılar diledi.

Başkan Erdem'den ELİYGAD'a kutlama
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Erdem, yaptığı açıklamada, Elazığ basınının son zamanlarda internet yayımcılığında da güzel bir ivme yakaladığını belirtti. 

Bu çerçevede Elazığ İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği'nin kuruluşunun memnuniyet verici olduğunu ifade eden Başkan Erdem, ELİYGAD'ın Elazığ basınına ciddi katkılar sunacağına inandığını vurguladı. 

SON DERECE MUTLU OLDUM

FHGC Başkanı Semih Erdem, yayınladığı kutlama mesajında, şu ifadelere yer verdi: "Elazığ basınının güçlü olduğunu ve son zamanlarda internet yayımcılığında da güzel bir ivme yakaladığını görmek; basın camiasına yıllarını veren biri olarak beni son derece mutlu etti. Bugün Elazığ İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği’nin kurulduğunu öğrendim.  Kısa adı ELİYGAD olan bu derneğin; ilimiz basınına ciddi katkılar sunacağına inancım tamdır. FHGC adında; ELİYGAD’ın Kurucu Başkanı Muhammet Baygeldi’yi ve yönetim kurulundaki arkadaşlara da başarılar dilerim."