Başkan Gülakar: 'Milli maç arası Termalspor'a ilaç gibi gelecek'

Hentbol Erkekler Süper Ligi'ne istediği gibi başlayamayan Aziziye Belediyesi Termalspor, milli maçlar nedeniyle verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyor. Beş haftası geride kalan ligde bir galibiyet, bir beraberlik ve üç yenilgi alan Erzurum temsilcisi, milli maç arasında da çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Beşinci hafta maçında evinde ağırladığı İstanbul temsilcisi Beykoz Belediyespor ile 31-31 berabere kalarak rakibini elinden kaçıran Termalspor, lige verilen aranın ardından adeta yeniden doğuş yapmak için tempo artırdı.

Başkan Gülakar: 'Milli maç arası Termalspor'a ilaç gibi gelecek'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hentbol Erkekler Süper Ligi’ne istediği gibi başlayamayan Aziziye Belediyesi Termalspor, milli maçlar nedeniyle verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyor. Beş haftası geride kalan ligde bir galibiyet, bir beraberlik ve üç yenilgi alan Erzurum temsilcisi, milli maç arasında da çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Beşinci hafta maçında evinde ağırladığı İstanbul temsilcisi Beykoz Belediyespor ile 31-31 berabere kalarak rakibini elinden kaçıran Termalspor, lige verilen aranın ardından adeta yeniden doğuş yapmak için tempo artırdı.

Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar, sezona istedikleri gibi başlayamadıklarını ifade ederek, mili maç arasından sonra farklı bir Termalspor’un sahne alacağını belirtti. Dört yıldır profesyonel liglerde mücadele eden Termalspor’un Erzurum’u ve Doğu’yu en iyi şekilde temsil ettiğini kaydeden Başkan Gülakar, “Her geçen yıl başarı grafiğini yükselten ekibimiz, bu yıl lige istediği gibi bir başlangıç yapamadı. İyi bir ekip olmamıza rağmen, uyum problemi nedeniyle şanssız yenilgiler alıyoruz. Yaklaşık 15 günlük milli maç arası bizim için önemli bir avantaj oldu. Ekip olarak çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürüp, milli aradan sonra adeta yeniden doğacak, seri galibiyetlerle takımımızı yeniden şaha kaldıracağız” dedi.

Sezona başlarken güçlü bir ekip oluşturduklarını ve flaş transferler gerçekleştirdiklerine de işaret eden Başkan Abdullah Gülakar, iyi bir takım ve teknik ekiple yola devam ettiklerine vurgu yaparak, milli maç arasında tek eksik olan uyum sorununu da aşarak, Termalspor’un yeniden özlenen ve arzulanan başarı grafiğini yakalayacağına inandığını sözlerine ekledi.

Öte yandan milli maç arasından sonra Termalspor 4 Kasım’da deplasman da Adıyaman Belediyespor ile karşılaşacak.