Başkan İspir'den 'Zeytin Dalı Harekatı' açıklaması

Adıyaman Berber, Kuaförler ve Otelciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet İspir, TSK tarafından Afrin'de başlatılan 'Zeytin Dalı Harekatıyla' ilgili açıklamalarda bulunarak birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Başkan İspir'den 'Zeytin Dalı Harekatı' açıklaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adıyaman Berber, Kuaförler ve Otelciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet İspir, TSK tarafından Afrin’de başlatılan ‘Zeytin Dalı Harekatıyla’ ilgili açıklamalarda bulunarak birlik ve beraberlik mesajları verdi.

‘Zeytin Dalı Harekatını’ sonuna kadar desteklediklerini ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti yanında bulunduklarını vurgulayan Başkan Mehmet İspir, “Bu yüce millet geçmişten günümüze kadar savaşı değil barışı, tefrikayı değil birlikte yaşamayı tercih etmiştir. Bizim temel inancımız her daim zalimin karşısında mazlumun yanında yer almaktır. Hakkı ve haklıyı savunmak, kimsesizlerin, mağdurların, ve mazlumların yanında olmaktır. Millet olarak çok zor ve ağır imtihanlardan geçiyoruz. Daha dün Çanakkale’de, Sakarya’da, Dumlupınar’da vicdanı paslanmış insafını ve insanlığını kaybetmiş dış mihraklar bize diz çöktürmeye çalıştılar. 15 Temmuz’da tarihimizin en büyük ihaneti ne maruz kaldık. Bu zor günlerde yüce milletimizin muzaffer eyleyen muazzam bir güç vardı. Bu güç Allah’a olan Sarsılmaz imanımızdır” dedi. Bütün sivil toplum kuruluşlarını Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yanında durmaya davet ettiğini söyleyen Başkan İspir, “Vatana, ezana, bayrağa ve bağımsızlığa olan aşkımızdandır. Şehitlik ve gazilik sevdamızdır. Bu toprakları adeta şehitlerimizin kanıyla beraber vatan kıldık. Adıyaman Berber, Kuaförler ve Otelciler Esnaf Odası olarak İslam coğrafyasına huzur ve barış kavuşana kadar bütün STK’ları ve İslam ülkelerini devletimizin yanında olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.