Başkan Kangal'dan Sedat Peker açıklaması

Deva Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Mehmet Kangal, Sedat Peker'in Yayınlamış Olduğu Videolara Yönelik Açıklamalarda Bulundu.

Başkan Kangal'dan Sedat Peker açıklaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Mehmet Kangal, Sedat Peker’in yayınlamış olduğu videolara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kangal açıklamasında; "Son zamanlarda belirli aralıkla ülke gündeme bomba gibi düşen hayret verici korkunç iddialar hepimizi derinden sarsmaktadır. İleri sürülen bu iddialar hangi ağızdan çıkarsa çıksın üzerinde önemle durulması ve toplum vicdanını rahatlatmak adına derinden araştırılması gereken hayati mevzulardır. Yaklaşık iki aydır ülke gündemini derinden meşgul eden bu iddialar ile çıkar ilişkileri üzerine kurulmuş, kişisel menfaatlerin ön plana çıktığı illegal bir takım olayların gün yüzüne çıkarılmaya çalışıldığı görüyoruz. Bizler, bu iddialar ile devletimizin zan altında bırakılmasını, bu makamları temsil edenlerin bireysel yanlışları nedeniyle makamların itibarsızlaştırılmasını asla kabul edemeyiz.

Devlet yönetimine illegal yapıları ortak etmeye çalışan, baskı yolu ile menfaat elde etmeye çalışan ve her türlü usulsüzlüğü artık normalleştirmeye çalışan kim varsa artık yargı önünde hesap vermelidir. Bağımsız Yargı, millet adına bu yetkiye sahipse, milletin çağrısına kulak vermeli ve kimseye aldırış etmeden soruşturmalara başlamalıdır." İfadelerine yer verdi.