Başkan Karataş açıkladı! Önemli davayı Elazığspor kazandı

Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Elazığspor'dan tazminat talep eden Mehmet Altıparmak'ın isteğini reddetti.

Başkan Karataş açıkladı! Önemli davayı Elazığspor kazandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kanal23’te yayımlanan Detay Haber Programına konuk olan Elazığspor Kulüp Başkanı Sedat Karataş, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’nun geçtiğimiz gün yaptığı toplantı sonucunda Mehmet Altıparmak’ın Elazığspor aleyhine açmış olduğu tazminat davasını kaybettiğini açıklayarak bu gelişme üzerine bu kez de Elazığspor’un Mehmet Altıparmak’a tazminat davası açacaklarını söyledi.

Alınan bilgilere göre, büyük bir hata yapan Mehmet Altıparmak, Elazığspor Tesisleri’nden ayrıldıktan hemen sonra avukatı aracılığı ile Elazığspor Kulübü’ne dava açtı.

Normal prosedüre göre, ilk önce Elazığspor’un sözleşmesini feshetmesini beklemesi gereken Mehmet Altıparmak, bu süreci beklemeden tesislerden ayrılıp ilimizde faaliyet gösteren bir kafede basın toplantısı düzenleyip kulüp hakkında olumsuz cümleler sarfedince Elazığspor aleyhine açtığı davayı kaybetmesi de kaçınılmaz oldu.

Elazığspor Yönetim Kurulu, henüz sözleşmesi devam eden Mehmet Altıparmak’ın medya yolu ile yaptığı olumsuz açıklamaları mahkemede koz olarak kullanarak davayı kazandı ve Mehmet Altıparmak’a tazminat ödemekten kurtuldu.

Öte yandan Mehmet Altıparmak’ın Elazığspor’da çalıştığı süre içerisindeki alacakları için açmış olduğu davanın ise devam ettiği öğrenilirken Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’nun dosyayı incelemeye devam ettiği ve bu konudaki nihai kararın ise ilerleyen günlerde açıklanacağı bildirildi.

KAYNAK:KANAL23