Başkan Kutlu'dan 'başkan danışmanı' ve 'kayyum' açıklaması

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, sosyal medyada yer alan 'başkan danışmanı' veya 'kayyum' konularıyla ilgili açıklamada bulundu.

Başkan Kutlu'dan 'başkan danışmanı' ve 'kayyum' açıklaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, sosyal medyada yer alan ‘başkan danışmanı’ veya ‘kayyum’ konularıyla ilgili açıklamada bulundu.

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, sosyal medyada kendisi ve belediye ile ilgili yer alan iddialarla ilgili açıklamada bulundu. Kod Adı: K.O.Z. filminin yapımcısı Uğur Yalcınkaya, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’nun danışmanı olarak göreve başladı.

Sosyal medyada yer alan ‘belediyeye kayyum atandı’, ‘genel merkez başkanı denetlemesi için danışman gönderdi’, ‘başkanın yetkilerini danışman kullanacak’ iddialarıyla ilgili Başkan Kutlu’dan açıklama geldi.

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, sosyal medyada yer alan iddialarının tamamının asılsız olduğunu vurguladı.

Başkan Kutlu, “Belediye olarak bir danışmanlık firmasıyla bir anlaşma yaptık. Bu danışmanlık firmasından adamlar geldi. Gerekli çalışmaları yaptı. Danışman firmadan kimsenin haberi yok. Ne genel merkezin ne de başka bir yerin haberi yok. Sosyal medyada yer aldığı gibi bana bu firmayı yada şahsı genel merkez önermedi. Bu danışman firmadan genel merkezin haberi yok.

Bu firma daha önce Tunceli Valiliği ve Kayyum Belediyesinde danışmanlık yapmış. Oradaki icraatlarını bana gösterdiler. İcraatlarını gösterince benimde ilgimi çekti ve kendisiyle tanıştık. Bende İstanbul’dan soruşturdum. Dürüst ve başarı olduğunu öğrendim. Bizim Emniyet Müdürü Metin Alper tanıyordu. Kod Adı: K.O.Z. filminin yapımcısı olan Uğur Yalcınkaya şuan benim yanımda firma adına danışmanlık yapıyor. Personel değil, biz sadece firmadan hizmet alıyoruz. Kabiliyeti bir arkadaşımız. Onlar bizim yanımızda gezecek, hem de eksikler konusunda tavsiyelerde bulunacaklar. Ücret konusunda anlaştık ve şuan çalışıyoruz. Bize danışmanlık yapıyor. Geziyor inceliyor, bize akşam rapor sunuyor. Biz aylık olarak ücret ödeyeceğiz. Beğenirsek seçime kadar veya daha sonrasında devam ederiz. Ama beğenmezsek veya verimi düşerse ‘buraya kadar’ der dururuz.

Bunu kim köpürtüyor, niye köpürtüyor anlamıyor. Bizim talimatımız dışında hareket etmiyor. Birileri arzu ediyor. Bizde izliyoruz. Neyi var neyi yok görmek istiyorum” dedi.