Başkan Ulaş'tan komşu ziyareti

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, komşu şehir Malatya'da ziyaretlerde bulundu.

Başkan Ulaş'tan komşu ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Ulaş, Malatya Valisi Aydın Baruş’u, Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’i, Malatya Cumhuriyet Başsavcı vekili hemşehrimiz Mehmet Badem’i, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i, Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri hemşehrimiz Abdulvahap Yoğunlu’yu ve Malatya Emniyet Müdür Yardımcısı hemşehrimiz İbrahim Altıntaş’ı ziyaret etti.

Ziyaretlerde Başkan Mitat Ulaş’a Malatya Baskilliler Dernek Başkanı Yunus Görgün, Malatya Manifaturacılar Esnaf Odası Başkanı İsmet Keklik, Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemler Doğu ve Güneydoğu Bölge Müdürü Atif Bakır ve Malatya Baskilliler Dernek Başkan vekili Cevdet Zafer’de eşlik etti.

Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı  Mitat Ulaş, Ziyaretlerin çok verimli geçtiğini ifade ederek ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Ulaş: “Bugün komşu şehrimiz Malatya’da önemli ziyaret gerçekleştirdik. Elazığlıları böyle önemli görevlerde görmek bizleri gerçekten çok onurlandırdı. Ben bizleri kabul eden değerli şahsiyetlere ve bizlere eşlik edenlere çok teşekkür ederim” dedi.