Başkan Ulaş'a büyük destek

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odasının 4. Olağan Kurulu yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Başkan Ulaş'a büyük destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tek listeyle gidilen olağan kurulda, mevcut Başkan Mitat Ulaş güven tazeledi. Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, 308 esnafın oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Elazığ Esnaf Sanatkarlar Birliği toplantı salonunda gerçekleştirilen Olağan Henel Kurulda esnafların büyük desteğini alan Başkan Ulaş, 4 yıl süren görev süresince gerçekleştirdiği çalışmaları hakkında bilgiler vererek yeni dönemde de esnaflar için çalışmalarının artarak devam edeceğini söyledi.

Tüm esnaflarına şükranlarını sunan Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, “Bugün gerçekleştirilen genel kurulumuz, öncelikle esnaflarımıza ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Olağan Kurulumuz tek liste olmasına rağmen bugün çok büyük katılım oldu. Genel Kurulumuza, bizlere destek için oy kullanmaya genel tüm esnaflarımıza çok teşekkür ediyorum.4 yıl görev süremizce yönetim kurulumuzla güzel çalışmalara imza attık. Allah nasip ederse bundan sonra da esnaflarımızın faydasına olan tüm çalışmaların içinde yer almaya devam edeceğiz. Tekrardan seçimimizin esnaflarımıza ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.