Başkan Yıldırım 'AK parti dava hareketidir'

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti'nin bir dava hareketi olduğunu ve partide herkesin kendisini bir nefer olarak gördüğünü belirtti.

Başkan Yıldırım 'AK parti dava hareketidir'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, seçim dönemi olsun olmasın teşkilat olarak disiplinli bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini aktardı. 

Ülke ve Elazığ gündemiyle alakalı da önemli açıklamalarda bulunan Yıldırım, AK Parti’nin sıradan bir siyasi parti değil, bir dava hareketi olduğunu vurguladı. 

Partide herkesin kendisini bir nefer olarak gördüğünü belirten Yıldırım şöyle konuştu;

''AK Parti'nin 2023 hedeflerini gerçekleştirmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Özellikle dava bilinciyle hareket edilmesini çok önemsiyoruz. AK Parti, milletle birlikte millete hizmet için kurulan bir partidir. AK Parti gönüller yapan, gönülleri buluşturan bir partidir. Ben teşkilatımı adeta bir gönüller ordusu olarak görüyorum. Ülkemiz için, şehrimiz için, partimiz için hep birlikte mücadele ediyoruz. Yunus Emre’nin “Ben gelmedin kavga için, benim işim sevi için. Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldim” dizelerindeki anlayışla, gönüller yapma amacıyla yola çıkan AK Kadrolarımızla inşallah hedeflerimize ulaşacağımıza ben yürekten inanıyor, özveriyle çalışan tüm teşkilat mensuplarımı canı gönülden kutluyorum.''