Başkan Yıldırım, AK Parti'nin iktidardaki 19. yılını kutladı

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti'nin iktidara gelişinin 19. yılı münasebetiyle yaptığı açıklamada, AK Parti'nin 19 yıldır olduğu gibi bundan sonra da bitmek bilmeyen hizmet aşkıyla yoluna devam edeceğini vurguladı.

Başkan Yıldırım, AK Parti'nin iktidardaki 19. yılını kutladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti'nin, millete efendi olan değil hizmetkar olan bir parti olduğunu vurgulayan Yıldırım açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

'Yoldaşı millet olan AK Parti'mizin iktidara gelişinin 19. yılını kutlamanın sevincini yaşıyoruz. Güçlü bir devlet, Büyük Türkiye ve milletine hizmet için 19 yıl önce yola çıkan AK Parti, halkıyla gönül bağı kurmuş bir partidir. 19 yıldır bitmek bilmeyen hizmet aşkıyla yoluna devam eden AK Parti, milletimizin umududur.

Evet bugün milletin iktidara gelişinin 19. yılı. Milletin yolundan çıkmayan, millete hizmetten bıkmayan Türkiye’nin partisi AK Parti, halkıyla gönül bağı kuran ve bu bağı her geçen gün güçlendiren bir partidir. Türkiye’nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine katkı sunmaya ilk günkü aşkla devam eden partimizi, millete hizmet yolculuğundan hiç kimsenin ayırmaya gücü yetmeyecek.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere 19 yıl boyunca ülkemize ve şehrimize değer katan tüm AK kadrolarımızı yürekten kutluyorum.'