Bayan kuaförleri Pertek'te buluştu

Elazığ Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası, Pertek Park'ta bayan kuaförlerle kahvaltıda bir araya geldi.

Bayan kuaförleri Pertek'te buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası tarafından kısa süre önce erkek kuaförleri ile Sivrice ilçesinde bulunan hazar gölü piknik alanında bir araya gelmesinin ardından bu kez de bayan kuaförlerle bir araya geldi.

Kahvaltı programına; Pertek Belediye Başkanı Recai Vural, Elazığ Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri ve bayan kuaförler katıldı.

Programda konuşan Elazığ Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu, bu tür programların esnafların kaynaşması için çok önemli olduğunu vurgulayarak etkinliklerine devam edeceklerini söyledi.

Başkan Türkoğlu: “Öncelikle bizleri ağırlayan Pertek Belediye Başkanımız Recai Vural’a teşekkür etmek istiyorum. Bugün esnaflarımız haftanın yorgunluğunu Pertek’te attılar. Bayan kuaförlerimiz gönüllerince eğlendiler. Kısa süre önce erkek kuaförlerimizle Sivrice ilçesinde bulunan hazar gölü piknik alanında bir araya gelmiştik. Bugünde bayan kuaförlerimizle Pertek’te bir araya geldik. Oda olarak esnaflarımıza hizmet ettikçe çok mutlu oluyoruz. Hizmetlerimiz artarak devam edecek. Ben programımıza katılan esnaflarımıza çok teşekkür etmek istiyorum”

Pertek Belediye Başkanımız Recai Vural’da, kuaförleri ilçelerinde ağırladıkları için çok mutlu olduklarını ifade ederek Elazığlıları ilçelerine beklediklerini söyledi.